مؤلف و استاد ادبیات عرب گفت: انسان ترکیبی از ملک و ملکوت است و هدف از تحصیل انسان در حوزههای علمیه ترویج عبودیت است.
انسان ترکیبی از ملک و ملکوت است/ هدف حوزههای علمیه ترویج عبودیت است
پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۴۹:۲۰
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، در اردوی طلیعه حضور استان زنجان که در شهر مقدس قم برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی مولف و استاد ادبیات عرب در جمع طلاب جدید الورود خواهر گفت: خداوند انسان را ترکیبی از ملک و ملکوت آفریده است تا در فهم دین و آسمان توامان بکوشد و طلبگی یعنی طی کردن مسیر عبودیت تا ترویج آن.
وی طلبگی را عصارهی تحقیق، تبلیغ و تحقق عنوان کرد و افزود: فهم دین، ابلاغ دین و اجرای دین مثلث طلبگی را میسازد که تحقیق، تبلیغ و تحقق است و اضلاع آن دانش، بینش و ارزش است.
مؤلف مجموعه کتب ادبیات عرب عنوان کرد: طلبه موفق باید دانش داشته باشد و خوب درس بخواند، چون تحصیل در سطح ۲، بار دانشی بسیار ارزشمندی را برای طلاب حوزههای علمیه به ارمغان میآورد؛ همچنان که بینش، فهم جغرافیای وجود است و ارزش یعنی رسیدن به کمالات اخلاقی که مهمترین شرط طلبگی نیز واقف بودن به صفات اخلاقی است که انسان را به درجهی خلیفه اللهی میرساند.
وی طلبگی را غصهدار بودن برای هدایت بشریت عنوان کرد و اظهار داشت: طلبه باید دغدغه مردم و دین مردم را داشته باشد و نسبت به این امر بیتفاوت نباشد و از این روست که ارزش انسان به اندازه درد اوست و احساس درد از درد دیگران به ما ارزش راستین میبخشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی در توصیههایی علمی و اخلاقی، تقید به چند مورد را لازمه حیات طلبه دانست که سحرخیزی، اهتمام به نماز اول وقت، تلاوت با برنامه قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه، خواب به اندازه، انس با امام عصر(عج) و هدیه قرائت قرآن به وجود مبارک ایشان، اهتمام به خواندن روزانه نماز لیلةالدفن جهت یاد مرگ، مناجات روزانه با خداوند و گرامی داشتن نقش مکمل تحصیل و همسرداری، از آن جمله بود.