شرکت در یک جلسه علمی، افضل از 12هزار ختم قرآن است.
شنبه ۸ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۲:۲۸
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان، دوره مهارتهای تدریس در زنجان برگزار شد.
در این راستا خانم صالحی معاون آموزش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان گفت: باعنایت به ضرورت توجه به مهارتهای تدریس، کلاسداری و برنامهریزی؛ کارگاه ارتقای مهارتهای تدریس و ارزشیابی ویژه اساتید مدارس علمیه خواهران استان که تا کنون این دوره را نگذرانده بودند، برگزار شد.
خانم صالحی افزود: این کارگاه از صبح روز پنچ شنبه ۲۹ دی ماه آغاز و تا عصر روز شنبه ۱ بهمن ماه در دو نوبت صبح و عصر با تدریس حجت الاسلام والمسلمين هاشمپور ادامه داشت.
خانم صالحی با بیان این که چندین نفر از اساتید مدارس علمیه استانهای زنجان و قزوین، آمادگی خود را برای گذراندن کارگاه در مقطع سطح 2 حوزه علمیه خواهران اعلام کردند، افزود: اساتيدي كه کارگاه را با موفقيت به اتمام رسانند، گواهی دریافت خواهند کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محدر، مدیر حوزههای علمیه خواهران استان زنجان در ابتدای کارگاه به تبیین جایگاه اساتید در رشد موثر حوزهها اشاره کرد.
ایشان لزوم برگزاری کارگاه مهارتهای روش تدریس را به جهت ارتقای علمی اساتید در پاسخ به سوالات و شبهات جدید دانست.
حجتالاسلام والمسلمین محدر، انس اساتید با قرآن و اهل بیت(ع) و امام عصر(عج) را شرط مهم استادی دانست. چرا که یک استاد مربی حلقات تربیتی طلاب به شمار میرود و گاهی یک حرف و یک برخورد، مسیر زندگی طلبه را تغییر میدهد.
لذا اساتید حوزهها با شرط انس با قرآن و اهلبیت(ع) و امام عصر(عج) از اساتید مکانهای دیگر متمایز هستند.
به همین دلیل است که در مباحث تربیتی، طلبه تربیت را از استاد میآموزد.

