حضرت فاطمه(س)، یک الگوی سیاسی برای زنان و مردان هستند
چهارشنبه ۷ دى ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۲۷:۱۳به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی نورالزهرا(س)، این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم، توسط قاری عزیز خانم سپهری شروع گردید و این مراسم با سخنرانی مدیر محترم موسسه آموزش عالی نورالزهرا(س)، سرکار خانم علمی فرد ادامه یافت.
خانم علمیفرد در سخنرانی خود به مناسبت شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، با قرائت صلوات خاصهی ایشان به این نکته تاکید کرد که: حضرت نجات دهندهی محبان خود از آتش جهنم خواهند بود. منتهی نه هر محب و هر شیعهای. بلکه شیعیانی محب هستند که فکرشان، عملشان، تکتک ذرات وجودی شان زهرایی باشد و در راه و طریق وی قدم بردارند.
وی همچنین اشاره کرد که: بیشترین سوال از انسان در قیامت، در مورد ولایت و اهل بیت(ع) خواهد بود.
خانم علمیفرد در ادامه به بیان اهمیت و جامعیت خطبهی فدکیه پرداخت و خاطرنشان کرد که: حضرت زهرا (س) از سه سالگی به بعد در بحث سیاست و گفتمان مقاومت حضور داشتند، منتهی بروز و ظهور فعالیت سیاسی ایشان بعد از وفات حضرت پیامبر(ص) میباشد. ایشان یک الگوی سیاسی برای زنان و مردان هستند.
وی در ادامه سخنان خود ضمن قرائت بخشی از خطبهی فدکیه تاکید کرد که: اطاعت از اهل بیت(علیهمالسلام) باید در خانوادهها نهادینه شود و با اطاعت از ایشان است که ملتها، سنتها و جامعه به نظم میآید، و گرنه تفرقه، جنگ و آشوب به پا خواهد شد. وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که جامعه از نهاد خانواده تشکیل شده و تربیت در خانواده بیشتر به عهده ی مادر است لذا نقش زن در تربیت جامعه بسیار پررنگ است. مادران و زنان ما باید برای تربیت دینی و ولایی فرزندان و اعضای خانواده تلاش کنند.
سرکار خانم علمیفرد گفت: همانگونه که حضرت زهرا(س)، بعد از وفات پیامبر درگیر یک جنگ ترکیبی بودند، اکنون کشور ما نیز طبق فرمایش مقام معظم رهبری دچار یک جنگ ترکیبی است، آسیب و خطر نفوذیها، خطرات مرزی، خطرات فرهنگی و... در کمین ملت ما و فرزندان ماست، باید تلاش کنیم، ناامید نشویم و هرگز پا پس نکشیم. همان گونه که حضرت فاطمه(س)،در خانهی تکتک اهل مدینه میرفتند و در مورد واقعه ی غدیر سوال میکردند.
وی در پایان سخنان خود گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها اهل مطالبه نبودند و هرگز در زندگی خود، از کسی در خواست و مطالبهای نمیکردند و در مقابل همسر بسیار اطاعتپذیر بودند و با ایشان همکاری و همراهی داشتند، لذا همه ما شیعیان باید زندگی حضرت زهرا(س) را در همهی ابعاد مختلف برای خود اسوه و الگو قرار دهیم و همچنین فرزندان خود را به گونهای تربیت کنیم که زندگی اهل بیت(ع) را الگوی خود قرار دهند.
بعد از سخنان خانم علمیفرد، مراسم با قرائت حدیث کساء ادامه داشت و بعد از آن مداح بزرگوار سرکار خانم غنیلو به مداحی به همراه سینهزنی به مجلس پایان داد.
گفتنی است از حاضران در مجلس با حلوای نذری پذیرایی گردید.
