حضرت زهرا(س) جلوه خداست
شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۶:۴۶به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خواهران حضرت معصومه(س) خرمدره، استاد مظفری بعد از تسلیت ایام فاطمیه(س) گفت: سالهاست که فاطمیه به ماجرای در ودیوار و آتش ختم شده است آن قدر که ماجرای حضرت زهرا(س) لابه لای همین روضهها گم شده است. ماجرای عزت و غیرتی که اگر آن را میآموختیم تدبیر جهان را به دست مدعیان تدبیر نمیسپردیم. تمامیت الله در یک زن جلوه کرده است که حب و بغض او دقیقا منطبق با خداست این یعنی عصمت مطلق. این عصمت مطلق در روضهها خلق نشده است هدف خلقت این ذات معصوم، تعیین خط مشی انسانی تاریخ و الگوگیری امامان از ایشان، برای راهبری بشر بعد از رحلت آخرین پیامبر خدا بوده است. حضرت زهرا(س) کاملترین الگو است برای یک زندگی موفق که نتیجه آن تکامل باطن انسانی است.
ایشان در ادامه صحبت خود را با سوال شروع کردند که آیا ما مسلمان هستیم یا نه؟؟ اگر مسلمانیم آیا اسلام کامل را پذیرفتیم یا بعض اسلام را پذیرفتیم؟
اگر تمام اسلام را پذیرفتیم باید تمام احکام مرتبط با آن را هم بپذیریم و بعضبعض کردن کردن دین مورد قبول نیست که هرجا نفعمان بود قبول کنیم و هر جا برایمان سخت بود کنار بگذاریم. هیچ عقل سلیمی دینپذیر، این را نمیپذیرد.
حجاب یکی از اوامر صریح خداست که در سوره مبارکه احزاب آیه 59 آمده است:
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِکَ أَدْني أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيماً59. ای پیغمبر(گرامی) با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند، که این کار برای اینکه آنها (به عفّت و حرّیت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوسرانان) آزار نکشند بسیار نزدیکتر است و خدا(در حق خلق) بسیار آمرزنده و مهربان است.
اگر مسلمان بودن را قبول نکنیم لااقل ایرانی هستیم و پوشش و حجاب در کشور ایران جزو قوانین این کشور است و قانون برای ناقضین آن مجازات تعیین کرده است در متن ماده 638 قانون مجازات اسلامی این مساله آمده است: هر کس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوهبر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمیباشد ولی عفت عمومی را جریحهدار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
تبصره [جزای نقدی اصلاحی ۱۳۹۹/۱۱/۰۸]- زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا از ۲/۰۰۰/۰۰۰ تا ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
آنهایی که دم از ملیگرایی میزنند صفحات تاریخ و کتیبههای به جامانده را رصد کنند خواهند دید زن ایرانی بابحجاب بوده است.
مقام معظم رهبری در دیدار گروهی با خواهران پرستار در سال 73 بیان فرمودند: چادر لباس ملی ماست چادر پیش از ان که یک حجاب اسلامی باشد یک حجاب ایرانی است و لباس ملی ماست.
گذشته از مسلمان بودن و ایرانی بودن به فطرت آدمی برگردیم که آیا فطرت خدایی انسان، عقل سالم انسان، تفکر و اندیشه انسان حجاب را میپسندد یا برهنگی را؟
شهید مطهری میفرماید: کسی که زیبایی اندیشه دارد زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمیگذارد کلام شهید مطهری انسان را به درون خود برمیگرداند انسانی که دریای عمیق رشد و تعالی است باید برای اوج گرفتن به درون برگردد و اندیشه را به کار گیرد وگرنه با تبرج و بیحجابی هیچ انسانی به انسانیت و تعالی نمیرسد.
پس حجاب یک ضرورت عقلی، شرعی؛ قانونی و ملی میباشد.
استاد مظفری در آخر سخنان خود به چند نمونه از زنان موفق باحجاب در عرصههای مختلف پزشکی و ... نظر کردند.
در حاصل بیان کردند با اندکی تامل و تفکر و مطالعه و عبرت از سرگذشت زنان غربی بیحجاب و با اندکی تامل به زندگی زنان موفق با حجاب و با اندکی بازگشت به درون خود، حل مسئله حجاب بسیار آسان است.