کد مطلب: 130143 تعداد بازدید: ۶۴

تبیین و دشمن شناسی دو اصل اساسی است.

چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۲۰:۵۷
نشست فرهنگی با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره در مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) خرمدره

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه حضرت معصومه(س) خرمدره نشست فرهنگی به مناسبت میلاد پیام‌آور کربلا حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)  با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره، حجت الاسلام والمسلمین ملکی ویژه طلاب در حوزه علمیه برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) سخنان خود را با بیان زندگی‌نامه آن حضرت شروع کرد و اشاره کرد: بارزترین بُعد زندگی حضرت زینب، نقش ویژه ایشان در واقعه کربلا و دوران اسارت پس از این واقعه است.

ایشان به ویژگی‌های منحصر به فرد آن حضرت اشاره کرده و اذعان داشت: از جمله ویژگی آن حضرت، عقیله‌ی بنی‌هاشم می‌باشد. عقیله به معنای خردمند، اهل تفکر. حضرت زينب ـ سلام الله عليها ـ القاب زيادي دارد و حقيقتا شايستگي همه اين القاب را دارد و ذات آن بانوي قهرمان برخوردار از اوصاف عاليه انساني است، و تا انسان صاحب اوصاف متمايز از ديگران نباشد به او لقب نمي‌دهند لذا از جمله ويژگي‌هاي زينب ـ سلام الله عليها ـ عقل و تدبيرش بود اگر او عاقله نبود چگونه اين همه حوادث را كه بعد از جدش رسول الله صلوات الله علیها  به او روي آورد، تحمل مي‌نمود. او در بين زنان قريش و بني‌هاشم به خاطر درايت و تدبير و حلم و بردباريش ملقب به عاقله و عقيله و عقيلة النساء شده بود. علامة قزويني در بيان عقيله بودن حضرت زينب سلم الله علیها در كتاب «زينب من المهد الي اللحد» مي‌نويسد: عقل و درايتي كه حضرت زينب(س)  داشت حادثه كربلا را رهبري و از فرزندان امام چنان آبرومندانه سرپرستي نمود و جان امام زين العابدين ـ عليه السّلام ـ را از مرگ حتمي نجات داد.

دومین ویژگی ایشان دشمن‌شناسی بود که كاخ يزيد را به لرزه در آورد و نهضت حسيني را تا به امروز زنده و پاينده نمود.

در ادامه ایشان نگاهی بر مسائل روز کرد و در ابتدا روایتی از امیرالمومنین(ع)  را بیان فرمود: طبق فرمایش حضرت حکومت به  چهار طریق نابود می‌شودکه یک مورد آن "تضی‌الاصول" می‌باشد. اگر در جامعه‌ای اصول زیر پا گذاشته شود حکومت اسلامی دیگر جایگاهی نخواهد داشت امروزه جنگ، جنگ دینی و عقاید می‌باشد. جوان‌های ما در آماج دشمن قرار دارد پس دشمن را باید شناخت و در مقابل حربه‌های دشمن ایستادگی کرد.

ایشان بیان داشت: همه ما امروز باید به آن چیزهایی که می‌گوییم عامل باشیم عامل به کلمات نورانی معصومین(ع) باشیم. در ادامه ایشان به وظیفه‌ی خطیر طلاب که در این برهه‌ی حساس بیشتر احساس می‌شود اشاره کرد که مبلغان باید در این زمان بیشتر فعالیت کنند و در مدارس و محلات حضور فعال داشته و گفت اگر می‌خواهید برای آینده، توشه‌ای داشته باشید سیر مطالعاتی تشکیل دهید لازم نیست سازمان تبلیغات یا نهاد دیگر برای شما سیر بگذارد خودتان پنج نفر چنج نفر حلقه‌ها و‌ گعده‌های هم‌خوانی کتاب رو تشکیل دهید و خودتان را به مسائل روز مسلح کنید. به علم و دانش چیزی که امروز ما نیاز داریم تولید علم و دانش، تولید فکر است ما باید راه رو پیدا کنیم راه برخورد با مردم را باید پیدا کنیم این جامعه‌ای که ما در آن  زندگی می‌کنیم دقیقا مردم‌محور است. تلاش کنیم با آحاد مردم ارتباط گیری داشته باشیم با خواهران با مدارس، مدارس را رها نکنیم نوجوانان را ‌رها نکنیم محلات خود را تا آن‌جایی که می‌توانیم پوشش دهیم.

در پایان با اشاره به "مهرواره بانو" از همه طلاب خواستار شرکت در این پویش اجتماعی را شد تا با طرح‌های موفق خود را جهت استفاده سایر فعالان اجتماعی در این مهرواره ثبت نمایند.