کد مطلب: 130141 تعداد بازدید: ۱۳۰

ویژه برنامه جشن ولادت حضرت زینب (س) مدرسه علمیه الزهرا(س) زنجان

چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۲:۵۶
برگزاری ویژه برنامه جشن ولادت حضرت زینب(س) در بین طلاب و اساتید علمیه الزهرا(س) زنجان روز دوشنبه 7 آذر ماه 1401.

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه الزهرا(س) زنجان روز دوشنبه 7 آذر ماه 1401 ویژه برنامه جشن ولادت حضرت زینب(س) در بین طلاب و اساتید علمیه الزهرا(س) زنجان برگزار گردید.

سین برنامه‌ها به شرح ذیل اجرا شد.

- قرائت قران

- قرائت سرود ملی

- سخنرانی سرکار خانم اسمعیلیان

- مولودی‌خوانی

- اهدای جوایز به زینب نام‌ها "اساتید و طلاب "

- تقدیر از ممتازین آموزشی

- تقدیر از فعالان فرهنگی

- تقدیر از فعالان بسیج

- پذیرایی

 مدیر محترمه مدرسه، سرکار خانم اسمعیلیان ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته بسیج، بیانیه مدیریت محترم حوزه های علمیه خواهران استان زنجان،حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای محدر را قرائت نمود و در ادامه به موضوع جهاد تبیین و خصوصیات شخصیتی حضرت زینب (س) پرداخت.

ایشان به برخی از القاب آن حضرت از جمله صدّیقة الصغرى، عصمة الصغرى، ولیة اللّه العظمى، ناموس الكبرى، شریكة الحسین علیه‌السّلام و عالمه غیرمعلّمه، فاضله، كامله و ... اشاره کرد.

مدیر مدرسه این‌گونه خاطر نشان کرد: یکی از نویسندگان بزرگ کتاب رجال، در کتاب رجالش وقتی به احوال نساء اشاره می‌کند و می‌رسد به نام زینب کبری می‌گوید: "زینب و ماالزینب و ما ادراک ماالزینب"

پس باید توجه نمود اساس این تعابیر از کجا می‌تواند شکل گرفته باشد. 

ایشان به تربیت حضرت زینب در کنار پیامبر(ص) حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) اشاره نمود و همچنین بیان داشت که ایشان یک  دهه در کنار امام حسن(ع) بوده است و یک دهه هم بعد از امام حسن با امام حسین(ع)، یعنی، ۲۰ سال در محضر حسنین بوده‌اند. در دوران حکومت بنی امیه، اهل‌بیت(ع) و از جمله ایشان مورد توجه مردم بودند، حتی یهودیان مدینه هم به آن‌ها احترام می‌گذاشتند، مسلماً در این ۲۰ سال اهل‌بیت کلاس درس و حدیث داشته‌اند و پاسخ احکام و سؤالات فقهی مردم را می‌داده‌اند، اما در مورد این برهه‌ها از زندگی ایشان گزارشات تاریخی قابل توجهی در دست نیست.

اما از آنجا که ایشان در ماجرای کربلا اقدام به تبیین می‌نمایند گزارشات دقیق و مفصلی وجود دارد.

ایشان به کیفیت تعاملات حضرت با دشمنان و دوستان اهل بیت در راستای فرهنگ زینبی و صبر و رضای نیز اشاره کرد: تسلیم و رضانگر که آن دخت بتول در مقتل کشتگان چو بنمود نزول/ شکرانه سرود کای خداوند جلیل قربانی ما به پیشگاه تو قبول

لازم به ذکر است در پایان برنامه به اساتید و طلاب حاضر در جلسه که نامشان زینب بود هدایایی تقدیم گردید و از ممتازین آموزشی

و فعالان فرهنگی و بسیج  تقدیر و پذیرایی به عمل آمد.