کد مطلب: 129331 تعداد بازدید: ۷۱

کتاب، مادر تمدن‌ها و نیز عصاره‏‌ى آنها است

پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۱۲:۴۵
نشست علمی –پژوهشی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) خرمدره نشست علمی پژوهشی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین آقایاری، پژوهشگر و استاد حوزه با موضوع معرفی کتاب برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین آقایاری ضمن تبریک هفته کتابخوانی سخنان خود را در دو بخش مطرح کرد: 1.مطالبی در باب کتاب و کتاب‌خوانی 2. معرفی کتب خود.

ایشان صحبت خود را با روایاتی درباب اهمیت کتابخوانی بیان کرد: 1.امیرالمومنین(ع) می‌فرمایند: "اَلْكُتُبُ بَساتينُ الْعُلَماءِ". كتاب‌ها، بستان‌هاى دانشورانند. علماء و دانشمندان میوه‌هایی از این بستان‌ها تناول می‌کنند. 2. پیغمبر گرامی اسلام(ص) می‌فرمایند: «اُطلُبوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلَى اللَّحْدِ» از گهواره تا گور دانش بجو. 3.سوره علق/1 «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذی خَلَقَ». بخوان به نام پروردگارت که آفرید .

وی بیان داشت: مساله کتابخوانی در فرهنگ اسلامی و دینی دارای جایگاه بسیار والایی است اگر ما با کتاب مانوس باشیم قطعا شاهد رشد و بالندگی در زندگی خواهیم شد. همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در باب اهمیت کتابخوانی فرمودند: کتاب، مادر تمدن‌ها و نیز عصاره‏‌ى آنها است .اگر انسان اهل کتاب و اهل مطالعه باشد چنین شخصی می‌تواند رشد فکری داشته باشد و نگاهش وسیع‌تر باشد و انبساط روحی و اندیشه‌ پیدا می‌کند. اگر دنبال رشد اخلاقی هستیم این رشد از دریچه کتابخوانی می‌گذرد. اگر خواهان رشد از ناحیه فرهنگ و اجتماع هستیم با رجوع به دانشمندان و آشنا شدن به کتب و آثار  ایشان می‌توان رشد کرد.

این استاد حوزه اشاره داشت: کتابخوانی اصولی دارد که از جمله آن می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

1. هدف داشته باشیم

2. تقویت ثبات قدم

3. خرید کتاب‌های خوب

4. انتقال مطالب خوانده شده به دیگران

5. مطالعه گروهی

در پایان ایشان به معرفی کتب خود پرداخت و به سوالات طلاب در بحث پژوهشگری پاسخ داد.