کد مطلب: 128924 تعداد بازدید: ۱۲۴

نشست بصیرتی از سوی حوزه علمیه خواهران هیدج در دبیرستان شبانه‌روزی کوثر این شهر

دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۳۸:۴۴
حوزه‌ی علمیه‌ی الزهرا(س) هیدج به مناسبت‌ هفته‌ی بسیج دانش‌آموزی با اعزام مبلغ به دبیرستان شبانه‌روزی کوثر این شهر، اقدام به اجرای نشست بصیرتی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسی آقایاری استاد حوزه و نویسنده و پژوهشگر نمود.

به گزارش روابط‌ عمومی مدرسه‌ی علمیه‌ی الزهرا(س) هیدج، به‌مناسبت هفته‌ی بسیج دانش‌آموزی، این واحد حوزوی در راستای جهاد تبیین، با اعزام مبلغ به دبیرستان شبانه‌روزی کوثر این شهر، اقدام به اجرای نشست بصیرتی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسی آقایاری استاد حوزه و نویسنده و پژوهشگر، در این مجتمع آموزشی نمود.

بنابراین گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین آقایاری روز دوشنبه ۹ آبان و در آستانه‌ی یوم‌الله ۱۳ آبان، طبق هماهنگی مدیر حوزه سرکار خانم مرسلی و در راستای تحقق فرامین رهبری در عرصه‌ی جهاد تبیین، با حضور در مجتمع آموزشی کوثر هیدج، به برگزاری نشست بصیرتی و با محوریت شیوه های برخورد نبی مکرم اسلام(ص) با معاندین پرداخت.

استاد آقایاری در این نشست در ابتدا با بیان اینکه بصیرت در قبال دشمنان و معاندین همواره مهم‌ترین ابزار مقابله است، یکی از شیوه‌های برخورد پیامبر اکرم(ص) با معاندین را شدت عمل عنوان کرده و در توضیحات آن گفت که طبق سیره‌ی پیامبر اکرم(ص)، در مواردی که خطر بزرگی جامعه اسلامی را تهدید می‌کرد، ایشان با قاطعیت و شدت بیشتری با معاندین برخورد می‌کردند و نمونه این شدت عمل، خراب کردن و سوزاندن مسجد ضرار به‌عنوان پایگاه دشمن و دستور ویرانی خانه گروهی منافقان در مدینه بوده است.

استاد آقایاری در ادامه با تاکید بر خصلت مدارا و رأفت اسلامی در دین اسلام افزود که امر مدارا در سیره‌ی رسول خدا(ص)، با مخالفین فکری و عقیدتی، در برابر اهانت‌ها و آزارهای آن‌ها گواه تاریخ است و این درس بزرگی است که نسبت به افراد مغفول روا می‌شده است.

ایشان از دیگر خصال رسول گرامی اسلام(ص)، در مورد برخورد با معاندین را تلاش برای رشد سطح آگاهی مردم عنوان کرد و تاکید کرد که همواره در عصری رشد مردم و آگاهی آنها امر بسیار مهم و حیاتی است و از این جهت رسول خدا(ص) با گفتار و کردار خود، تلاش می‌کرد تا با آگاه کردن، جامعه را متوجه ویژگی‌ها و خطرها نماید و در این راستا با معرفی الگوهای مطمئن، مردم را برای طی مسیر تنها نمی‌گذاشت.

استاد آقایاری درباره‌ی تطبیق این شیوه‌ها با وظیفه‌ی امروز قشر دانش‌آموز، به تلاش برای کشف حقایق و رهایی از بی‌سوادی رسانه‌ای، توجه به نشانه‌ها و الگوهای دینی، ولایت‌پذیری و کسب بصیرت و رعایت عفاف و حجاب برای دختران و بانوان اشاره نمود.

گفتنی است پس از سخنرانی استاد آقایاری در این نشست، استاد در مدت زمان طولانی نیز، به شبهه‌ها و سوالات دانش‌آموزان دوره‌ی دوم این دبیرستان پاسخ گفت.