خانم فرح علمیفرد:
هفته وحدت
چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۴۳:۱۱به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خدیجه کبری(علیهالسلام) جشن بزرگ و عمومی هفته وحدت با سخنرانی مدیر محترم مدرسه، خانم فرح علمیفرد و با حضور اساتید، طلاب و عموم بانوان روز چهارشنبه مورخ 20ام مهر 1401 برگزار شد.
خانم علمیفرد در ابتدا ضمن تبریک ولادت باسعادت پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق(ع) به بیان ویژگیهای پیامبر(ص) پرداخت و گفت: ویژگیهایی که دیگر پیامبران داشتند به طریق اولی پیامبر(ص) نیز دارا بودند. یکی از این ویژگیها بر اساس آیه: «إنی بعثت لاتمم مکارمالاخلاق»، اخلاق والای ایشان است. در روایت داریم اولین فردی که وارد جمع میشد و سلام میدادند پیامبر بودند. این نشان میدهد ما باید در این زمینه ایشان را الگوی خود قرار دهیم.
این استاد حوزه و اخلاق در ادامه گفت: یکی دیگر از ویژگی پیامبر سخاوتمند بودن ایشان است و از کمک مالی و غیر مالی دریغ نمیکردند. ویژگی دیگر پیامبر، تلاشگر بودن ایشان است؛ طوری که افراد تنبل از چشم ایشان میافتادند. در همین زمینه خاطر نشان کردند: طوری نباشد که طلبه در زندگیاش تنبل و بیبرنامه باشد و بیهدف درس بخواند. کسی که خواهان نورچشمی شدن پیامبر است باید از ویژگی کسالت و تنبلی به دور باشد.
خانم علمیفرد افزود: یکی دیگر از ویژگی پیامبر(ص)، کم خرج و خوش مشرب بودن ایشان است. ایشان در همین زمینه به یکی از عیوب همسرداری اشاره کرده و گفت: بعضی از خانمها گمان میکنند با اسراف بیشتر، در مقابل همسرانشان به فردی عزیز تبدیل میشوند که تفکر اشتباهی است.
ایشان ادامه داد: پیامبر همیشه به ظاهرخود اهمیت میدادند و با ظاهری آراسته از منزل خارج میشدند جز در یک زمانی که زنی خدمت ایشان رسید و از همسر خود گله کرد که چند روزی است به منزل نمیآید و فقط عبادت میکند. پیامبر با ناراحتی از منزل خارج شدند و به مسجد رفتند و دیدند که شوهر آن زن چند روز است در مسجد معتکف شده و در حال عبادت است. وقتی حضرت علت را جویا شدند گفت که یا رسول الله من میخواهم با عبادت خود به خدا نزدیک شوم. پیامبر فرمودند آیا مگر من پیامبر شما نیستم؟ گفت بله، پیامبر فرمود آیا من همیشه در حال عبادتم؟ آیا کنار همسر و فرزندان خود نیستم؟ با این روایت به این نتیجه میرسیم که در کار دنیا و آخرت باید اعتدال را رعایت کرد.
خانم علمیفرد در پایان خاطر نشان کرد: پیامبر هنگام دعا، سه بار دعا میکردند ولی هنگام صحبت، سخن خود را تکرار نمیکردند؛ همانطور که بر اساس آیه قرآن پیامبر از روی هوی و هوس صحبت نمیکردند.

