خانم بیاتمنفرد:
آثار معرفت الهی در زندگی
چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۵:۴۰به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خدیجه کبری(علیهالسلام) جلسه هیئت هفتگی با سخنرانی خانم بیات منفرد و بیان احکام توسط مدیر مدرسه خانم علمیفرد با حضور عموم بانوان روز دوشنبه مورخ 18 مهر 1401 برگزار شد.
خانم بیاتمنفرد در ابتدا به بیان بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص اغتشاشات پرداخت و نکاتی که رهبری معظم در خصوص آن صحبت کرده بودند را بیان کرد.
ایشان در ادامه به بیان آثار معرفت الهی پرداخته و افزود: از جمله مهمترین آثار معرفت الهی، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. احساس خشیت
یکی از آثار معرفت الهی، شکلگیری احساس ترس و خشیت نسبت به خدای متعال است. در حقیقت ترس و خشیت زمانی به انسان دست میدهد که اولا با موجودی با عظمت مواجه شود و ثانیا معرفت درستی نسبت به آن پیدا کند؛ «انما یخشی الله من عباده العلماء(فاطر، ۲۸) از میان بندگان خدا، تنها علما از او خشیت دارند.»
۲. احساس رضایت از زندگی
از دیگر آثار معرفت نسبت به خدای متعال احساس رضایت نسبت به مقدرات الهی است. وقتی انسان زمام امور خود را دست کسی سپرده است که هم علم کامل به مصالح و مفاسد زندگی وی دارد، هم بینیاز از وی بوده، هم از جود و بخشش بینهایت برخوردار است، از هیچ لطفی دریغ نمیورزد و تنها مصالح وی را در نظر میگیرد و در نهایت از قدرت و توان کافی برای تامین نیازهایش برخوردار است، دیگر در مقابل مقدرات وی سر تسلیم فرو می آورد. در این رابطه امام معصوم(ع) فرمود: «داناترین مردم نسبت به خدای متعال کسی است که بیش از همه از قضا و قدر الهی راضی باشد.»
این مشاور و استاد اخلاق تاکید کردند: معرفت خدای متعال در راس آموزههای اسلامی قرار دارد. در برخی روایات، از آن به عنوان اول دین یاد شده است: «اول الدین معرفته؛ اول دین معرفت خداست». ایمان به خداوند نیز با تمام اهمیتش در گرو معرفت به خداوند است. پیامبر(ص) فرمود:«با ایمانترین شما، برترین شما از جهت معرفت است».
خانم بیاتمنفرد در پایان خاطرنشان کرد: پذیرش دین و التزام به آن نیز، از دیگر آثار معرفت خدای متعال است؛ پدیدهای که همه ابعاد زندگی انسان را کاملا تحت تاثیر قرار میدهد. ایمان نیز بعد دیگری است که معرفت الهی بر آن تاثیر میگذارد.
