پایبندی به ارزشها، مشکلات را کم میکند
سه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۵۲:۴۸
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه الزهرا(س) زنجان به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع) و آغاز هفتهی وحدت جلسه بصیرتی-سیاسی حضرت رسول اکرم(ص) و معصومین همراه با پرسش و پاسخ مسائل سیاسی روز جامعه با حضور جناب آقای هادینژاد برگزار گردید.
جناب آقای هادی نژاد ضمن عرض تبریک هفته وحدت به طلاب،در راستای لزومبازخوانی تاریخی سیره سیاسی پیامبر اکرم(ص) و ادراک صحیح و فهم عمیق آن فرمود: سیره پیامبر(ص)میتواند برای نظامسازی ما و حکومتداری ما مورد استفاده واقع شود. تاریخ زندگی پیامبر اسلام(ص) با شبهاتی همراه است که استفاده از سیره آن بزرگوار برای امروزمان را با ابهام و چالش روبرو میکند. و مواردی را در این راستا تبیین نمود.
در بخشی از سخنان خود به وحدت اشاره نموده و اینگونه بیان کرد: خدا و قرآن و همچنین عقل ما را به وحدت دعوت کرده است و همه ما باید به دستورات خداوند متعال و رسول خدا عمل کنیم.هدف پیامبر اکرم(ص) نیز اقامه حکومت بود و اگر درک عمیقتری از اخلاق داشته باشیم، میتوانیم بگوییم بالاترین عمل اخلاقی، تشکیل حکومت اسلامی است.
وی به برخی از نارساییها و مشکلات موجود در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: همه ما قبول داریم که برخی مشکلات در جامعه وجود دارد اما یادآور شد: نباید به واسطه این مشکلات از سرمایه بزرگ اسلام و دستاوردهای بیشمار انقلاب اسلامی غافل بمانیم.
نبی مکرم اسلام با توجه به پیشینه کم دین، در چند سال اول نمیتوانستند بسیاری از مسائل را به راحتی بیان کنند در این وضعیت پیامبر تمام وظایف خود را انجام دادند اما بسیاری از کارها را به نبی مکرم اسلام تحمیل نمودند.
ایشان در راستای اهمیت توجه به ولایت گفت: آخرین درخواست پیامبر(ص) قلم و کاغذ بود که کسی به حرف ایشان اهمیتی ندادند
پیامبر فرمودند: مینویسم تا بعد من بین شما اختلاف پیش نیاید در حالیکه اجازه ندادند تا پیامبر بنویسد. پیامبر اسلام در مدت 23 سال پیامبری و ابلاغ وحی الهی، جامعه سیاسی و رهبری سیاسی را بنیان نهاد که بر ارزشهای اسلامی مبتنی بود، سیاستی که با رهبریهای سیاسی و سیاست آنان فرق اساسی و بنیادین داشت. رفتار سیاسی، روابط سیاسی، تصمیمات سیاسی، احکام سیاسی، مبارزات سیاسی، مؤسسات سیاسی، پیمانهای سیاسی، و رهبری سیاسی پیامبر(ص)، سنت و سیره سیاسی پایداری را از نظر ارزش دینی و انسانی برای مسلمین به یادگار نهاده است که همواره هستههای نظریات و اندیشههای سیاسی دانشمندان و علمای اسلامی و حتی غیراسلامی از آنها متأثر و ملهم است.
لازم به ذکر است در پایان برنامه ،خواهران طلبه سوالات سیاسی خود را مطرح نمودند و به بحث و گفتگو پرداختند.
