کد مطلب: 127364 تعداد بازدید: ۱۳۰

مراسم شروع سال تحصیلی مدرسه علمیه خواهران ابهر

شنبه ۹ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۰۰:۲۶
مدرسه علمیه فاطمیه(س) مراسم آیین بازگشایی مدارس حوزه علمیه خواهران باسخنرانی سرکار خانم نوری استاد حوزه خواهران برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مدرسه علمیه خواهران فاطمیه(س) ابهر، سرپرست محترمه حوزه علمیه فاطمیه سلام‌الله‌علیها، خانم افشاری ضمن عرض خوش آمدگویی به طلاب جدید و تسلیت به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر، علم‌آموزی همراه با تهذیب از برکات حوزه برشمارد و در ادامه خانم نوری استاد حوزه بیان چنین داشت: تاسوعا از اتسع به معنای بالا رفتن ظرفیت و گستردگی آن است در روز تاسوعا ظرفیت افراد رو امتم جامعه افزایش داد تا در روز عاشورا بتوانند در کنار ولی خدا باشند.

تقریبا هرجا نام ولی خدا حضرت مهدی(عج) آمده نام امام حسین(ع) هم آمده و این نشان دهنده آن است که قیام مهدی(عج) ادامه قیام حسین(ع) است.

نوری گفت: حالا سوال این است که چرا برای امام حسین(ع) دهه اول عزاداری می‌کنیم درحالی که عرف چیز دیگری است. ما بر مصیبت مولایمان امام حسین(ع) هم نظر داریم اما در اصل ما به حال جامعه امام‌کُش می‌گریم تا تاسوعا برایمان اتفاق بیفتد و به عاشورا و معاشرت امام زمانمان برسیم.

او بیان کرد: سوال بعد آن است که چرا امام(ع) اهل بیت خود را برد؟ امام سجاد(ع) در روایتی جامعه آن زمان را شش گروه عنوان می‌کنند که آنان باعث به وجود آمدن کربلا شدند.

شیر صفتان: همان سیاست‌مداران که از ترس از دست دادن میزشان کارهای خلاف می‌کنند.

گرگ صفتان: همان اقتصادی که مانند گرگ در معامله طرف مقابل را می‌درند و فریب می‌دهند.

روباه صفتان: تریبون‌دارهایی که آنچه را که می‌گویند خودشان قبول ندارند.

سگ صفتان: همان رسانه‌ای که صدایش بالاتر از خودش است و همه را با فریب‌های رسانه‌ای از دین بیرون می‌کند.

خوک صفتان: عامه جامه که نسبت به جامعه و اتفاقات آن بی‌تفاوتند.

گوسفند صفتان: همان مؤمنین اقل جامعه که توسط این گروه‌های بالا دریده می‌شوند.

تا زمانی که این گروه‌ها هستند ولی جامعه حتما شهید می‌شود. اگر قرار است امام زمان(عج) ظهور کند باید همه این جایگاه‌ها را مومنان فتح کنند.

ایشان در ادامه به بیان این نکته پرداخت که حال چرا امام حسین(ع) با اهل بیت آمد چون نیاز به رسانه داشت تا اتفاقات کربلا را به دنیا مخابره کند. پس حضرت زینب سلام‌الله‌علیها و بقیه اسرا نقش رسانه داشتند و کربلا را آن طور بود شناساندند.

در ادامه خانم قاسمی معاونت آموزشی مدرسه به بیان نکات آموزشی و توضیح قوانین آموزشی پرداخت.

 در ادامه مراسم با روضه‌خوانی و سینه‌زنی توسط خانم دژبانی‌مقدم و پذیرایی پایان یافت.