اردوی یک روزه
شنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۳:۴۶به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خدیجه کبری(س) روز چهارشنبه مورخ 16/6/140116 شهریور 1401 اردوی یک روزه طلاب و اعضای کلاس تابستانی در اردوگاه شهید باکری برگزار گردید.
معاونت فرهنگی مدرسه در نظر داشت پس از پایان کلاسهای درسی و تابستانی، اردویی همراه با کارگاه آموزشی برپا کند. بر همین اساس پس از نامنویسی طلاب و اعضای کلاسهای تابستانی همراه با مربی قرآن اردویی از ساعت 10 الی 16 با همکاری بسیج اردو صورت گرفت.
در ابتدای برنامه پس از استقرار افراد، کارگاه آموزش رسانه برای مادران توسط خانم کبری جباری همکار فرهنگی این مدرسه صورت پذیرفت.
ایشان در ابتدای برنامه ضمن خوشآمد به مخاطبین و توضیح درباره کارگاه گفت: یکی از معضلات کنونی خاوادهها با فرزندانشان بحث استفاده از گوشیهای همراه است. در اینجا خانوادهها به دو گروه آگاه و بدون توجه به نیاز فرزندان گوشی را در اختیار فرزندان خود قرار میدهند. بدینمنظورخانوادهها برای کاهش آسیبهای استفاده مکرر از این وسیله، باید به طور برنامهریزی شده اجازه استفاده از گوشی را به فرزندان بدهند؛ به این صورت که توجه به رده سنی بازیها و زمان استفاده را در نظر بگیرند.
ایشان در ادامه گفت: با توجه به حدیث پیامبر اسلام(ص) که فرمودند: «هر کسی که کودکی دارد باید با وی کودکانه رفتار کند.» یعنی یکی از وظایف والدین بازی با کودک است. و بهتر است برای این منظور از بازیهای گروهی استفاده کنند.
خانم جباری گفت: بازیهای رایانهای و موبایلی علاهبر آسیبهایی که دارد نکات مثبتی نیز در آن وجود دارد از جمله: افزایش ضریب هوشی و خلاقیت (به خصوص اگر بازی گروهی باشد) ؛ تقویت مهارت تصمیمگیری، مهارت دیگر هماهنگی سریع بین چشم و دست است؛ البته هر کدام از این موارد و مهارتهایی که بیان کردیم نکات منفی نیز دارد به عنوان مثال در بخش مهارت سریع تصمیمگیر ممکن است در جهت منفی نیز استفاده کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: میتوان از اثرات منفی بازیهای رایانهای عدم تفکیک بین حوادث بازی و دنیای واقعی، افزایش خشونت، عدم توانایی در کنترل احساسات منفی، ایجاد مشکل روانی، و نیز بروز مشکلات جسمانی از جمله کاهش کیفیت خواب، خواب پر از استرس و به مواردی از این دست اشاره کرد.
ایشان در پایان گفت: یکی دیگر از تأثیرات منفی بازیهای رایانهای گوشهگیری و انزوای کودک است و همین موجب عدم توانایی در حضور موثر در جامعه و روابط اجتماعی است.
پس از کارگاه، نماز جماعت تشکیل شد و پس از استراحت و میل غذا، بازی و مسابقه برای کودکان اجرا شد و جوایزی نیز به آنان تعلق گرفت.

