کارگاه آموزشی خانواده با موضوع آرامش در خانواده
جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۸:۱۴به گزارش خبرگزاری حوزه، صدیقه افشاری سرپرست مدرسه علمیه فاطمیه(س) هدف از برگزاری کارگاه خانواده را آشنایی بیشتر طلاب با مباحث خانواده و معرفت به آرامش و راههای کسب آرامش در خانواده برشمرد.
احمدپور، استاد حوزه ضرورت طرح مباحث خانواده را یک مسئله اساسی برشمرد و گفت: همه به دنبال آرامش هستیم و این آرامش حالت نفسانی و صفت روانی و قلبی خاصی است که در این حالت هم تعادل روحی داریم و دچار تشویش و اضطراب نیستیم و نگاه قرآن هم اینگونه است وقتی کسی به شما ناسزا میگوید در مقابلش کاری نکنید و واکنش نشان ندهید یعنی آرامش و انتقال این حس به دیگران.
احمدپور گفت: در مباحث خانواده این آرامش یعنی حضور خدا در هر لحظه از زندگی و با آسایش فرق دارد و چون فطرت آدمی با آرامش است و اگر از این فطرت درونی دور شویم دچار تشویش نمیشویم و ایمان و اطمینان و توکل به خداوند است که آرامش میآورد.
استاد حوزه عوامل رسیدن به آرامش را ایمان قلبی به خدا در همهی امور، نماز، تلاوت قرآن، عزتنفس، صبر و ذکر و امید و توکل و دعا برشمرد.
مشاور خانواده گفت: در زندگی خانوادگی چارهساز تمام ترسها و گرفتاریها نماز است و نماز قانون خداست که پیامبر(ص) شرحش دادند و ما رابطه با خالق برقرار کنیم و طلب کنیم که گام اول عرفان است و این نیازمند معرفت به قوانین الهی است که باعث میشود در نگرش فرد تاثیر بگذارد و هرکسی که مومنتر و باایمانتر شود احترامش به همسر و خانواده بیشتر میباشد.
استاد حوزه افزود: برای اینکه از لحاظ روانی به آرامش برسیم توبه است که این ذکر یکی از راههای آرامش است و هرجای زندگی مشکلی پیش آمد سریع توبه داشته باشیم وی در ادامهی بیانات خود گفت: از عوامل آرامش در زندگی عدم گناه است که سنگینی گناه توفیق نیایش و مناجات را میگیرد و عدم آرامش در زندگی ما تاثیر دارد و فرزندان ما هم تحت تاثیر رفتارهای ما هستند و در زندگی خودمان نسخه اصلی را از احدیت بطلبیم و نیایشهای خودمان که تجلیل از پروردگار هست را فراموش نکنیم و امام صادق علیه السلام فرمودند: کسی که صداقت در گفتار داشته باشد ما در کنارش هستیم و اگر این صداقت نباشد وارد بهشت نمیشود. توبه است که موجب پاکدامنی و عفت و آرامش میشود.
