برنامه روز عید غدیرخم در مسجد حسینیه بیسیم پایگاه ام البنین
جمعه ۳۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۵:۵۹به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه الزهرا(س) زنجان، سرکار خانم علوی در ابتدای سخنان خود به فضیلت روز غدیر اشاره کرد و گفت: غدیر هویت مسلمانان است، هویت شیعه است.
امام صادق علیهالسلام می فرمایند: اگر کسی حرمت غدیر را درک کند، گویا روزی 10 بار با ملائکه مصافحه کرده و ملائک را در آغوش گرفته است. اگر کسی در غدیر اطعام کند، گویا پیامبران را اطعام کرده انبیاء را اطعام کرده، این روایات که در فضیلت غدیر است جایگاه غدیر را بیان میکند که بسیار عمیق و قابل توجه است.
غدیر باید نهادینه شود مثل عاشورا که جنبه مصیبت دارد غدیر هم جنبه شادی و ولایت داشته باشد. ظهر غدیر همان طور که ظهر عاشورا در همه مساجد نماز ظهر عاشورا و نذری است ظهر غدیر هم باید در تمام مساجد شادی و نذری باشد. غدیر منشا مناسبتها است اگر تاسوعا و عاشورا زنده است نشأت گرفته از پیام غدیر است.
خانم علوی با اشاره به دو مطلب مهم ادامه داد: مطلب اول از امام هادی علیهالسلام که طولانیترین زیارت در روز غدیر برای امام هادی(ع) میباشد و مستندترین و مستدلترین زیارت در ولایت امیرالمومنین است که متاسفانه کمتر تبلیغ می شود.
20 صفحه از زیارت امام هادی علیهالسلام در غدیر وقتی آقا را با 300 نفر سرباز مسلح از مدینه به سامرا میبردند در زمان معتصم عباسی در روز غدیر، رسیدند به شهر نجف که بسیار ساده بوده اما اجازه خواستند برای زیارت در کنار قبر حضرت امیرالمومنین(ع) که اگر بگوییم مسافر است و مامورین منتظرند و پس باید کوتاه باشد و فقط یک سلام بدهند و برگردند در حالیکه یک زیارت مفصل خواندندو ایشان در ادامه افزود: چرا دنبال علی(ع) میرویم چرا دنبال معاویه نمیرویم ؟ ما که نه یزید را دیدهایم نه حسین، نه علی دیدهایم نه معاویه را.
ایشان ادامه داد: یک عالم مسیحی درباره حضرت علی علیهالسلام کتابی نوشته و می گوید: علی جان! من مسلمان نیستم چه برسد شیعه. من خوبیها را دوست دارم تو مجسمه خوبیها هستی، درباره تو بیانصافی شده است، علی نسخهای است که کپی ندارد.
اگر زائر حرم علی علیه السلام باشیم بالای حرم اشعاری که نوشته شده همه از علمای سنی است .
وی در ادامه به فضیلت اطعام در روز غدیراشاره کرد: شیخ طوسی از فیاض بن حکم روایت کرده که گفت: در روز غدیر در مرو خدمت امام رضا علیهالسلام بودم که میهمانان خود را جمع کرده و برای افطار نگه داشت و به خانههایشان طعام، زر، خلعت، انگشتر و کفش و خدمتکاران خود را جامعههای نو پوشاند. بعد از چند ساعت که از روز گذشت بر منبر رفت و فضائل این روز را بیان کرد. و گفتند: بعد از اینکه میهمانی تمام شد و به برادران دینی احسان و نیکی کنید و تهنیت بگویید. زیرا احسان در این روز مال و عمر را زیاد میکند و مهربانی با یکدیگر موجب افزایش رحمت الهی میشود. هر کسی در این روز مومنی را افطار دهد برابر است با اینکه هزار هزار پیامبر و شهید را افطار داده است .
پس از اتمام سخنرانی استاد علوی از بین صحبتهای خود سوالی طرح نمودند و به برنده مسابقه کارت هدیه به مبلغ دویست هزار تومان اهدا نمودند.
لازم به ذکر است در این برنامه ایستگاه نقاشی برای کودکان و نوجوانان و غرفههای مشاوره خانواده، سلامت، تغذیه، در طبقه فوقانی مسجد فعال و پاسخگوی مراجعین بودند.

