تفاهم نامه مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان با کمیته امداد
سه شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۵:۲۰
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان، در ابتدای جلسه مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان، حجتالاسلام والمسلمین حسن صادقی در ابتدای جلسه به زمینه های همکاری بین حوزه علمیه و مراکز نیکوکاری در استان اشاره کرد: در حال حاضر 6 مرکز نیکوکاری با همکاری کمیته امداد راه اندازی شده است که در سال گذشته 8 نشست تخصصی برای تحکیم بنیان خانواده در مدارس علمیه خواهران برای مدعوین کمیته امداد اجرا شد و بیش از 200 جلسه مشاوره انفرادی نیز برای مخاطبین کمیته امداد توسط مشاورین مجرب حوزه اجرا شد. ما بر خود وظیفه می دانیم در کنار مراکز کمیته امداد حضور داشته باشیم و امیدواریم به واسطه تفاهم نامه فی ما بین حوزه علمیه خواهران و کمیته امداد همکاریهای بهتری صورت بگیرد.
همچنین خانم لاله افتخاری، مشاور امور بانوان در کمیته امداد کشور نقش مبلغات و مشاوران دینی در مددرسانی را جدی دانست و اظهار کرد: تلاش برای این است جهت حضور مشاوران دینی در مراکز نیکوکاری از ظرفیت حوزه استفاده کنیم و حوزویان میتوانند در بحث مشاوره دینی کمک حال مددجویان باشند که همکاری در این زمینه برکات خاص خود را به همراه دارد.
مشاور امور بانوان در کمیته امداد به ازدواج سالم اشاره کرده و گفت: ازدواج موفق و پایدار یکی از اهداف مشاوران دینی کمیته امداد است. لکن باید ابتدا بستر استفاده از این ظرفیت ارزشمند فراهم شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر برونسپاری پروندههای مددجویان کمیته امداد در دست اقدام میباشد که حوزه علمیه بهترین مورد میتواند باشد. آموزش، حمایت، راهبری شغلی از جمله اقداماتی است که در این پروندهها پیگیری خواهد شد که قطعا کار رسیدگی به افراد نیازمند برای حوزه ارزش معنوی دارد. و البته طلاب بعد از توانمندسازی در این زمینه میتوانند مشغول به کار شوند.
ایشان با اشاره ضرورت حضور طلاب در عرصههای اجتماعی گفت: رسالت حوزهها دارای بعد علمی و معنوی است اما رسالت اجتماعی آنان کمتر از رسالت اولیه آنها نیست. یکی از شئون روحانیت بعد اجتماعی و حمایت از مردم است که همیشه مورد تاکید امام خمینی(ره) بوده است. از آنجایی که اهل بیت(ع) الگوهای زندگی ما هستند و از آنان آموختهایم اول باید جامعه را بشناسیم تا بتوانیم گرههای موجود را باز کنیم در همین راستا به این نکته میرسیم که اگر طلبهای در مسائل اجتماعی شرکت نکند ممکن است در آینده نتواند مشکلات جامعه را شناسایی و حل کند.
مشاور امور بانوان با اهمیت دانستن نقش تربیت دینی در کاهش معضلات اجتماعی تصریح کرد: جلسات خانگی که در منزل مددجویان برگزار میشود و این مجالس موجب تربیت فرندان آنان و دارای برکات خواهد بود چرا که هر چه باورهای معنوی و اعتقادی اراده تقویت شود بسیاری از مشکلات رفع خواهند شد.
کسی که باور رزاق بودن خدا را داشته باشد بسیاری از عملکردهای او با این بینش تغییر خواهد کرد. جایی که اعتقاد سست شود بزهکاریها و ناهنجاری و مشکلات اجتماعی جامعه را نشان میدهد. البته اقتضائات در جلسات خانگی باید لحاظ شود تا به تربیت معنوی افراد دست پیدا شود.


