کد مطلب: 124522 تعداد بازدید: ۱۴۷

چهارمین همایش خانواده پایدار

شنبه ۱۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۸:۱۳
چهارمین همایش خانواده پایدار به منظور برقراری ارتباط مستمر حوزه‌های علمیه‌ی برادران و خواهران شهرستان ابهر با بانوان طلبه و همسران آنان، ایجاد ارتباط پویا میان طلاب، ارتقای سطح معرفتی، بینشی، گرایشی و مهارتی افراد، آسیب‌شناسی مشکلات فرهنگی –تربیتی و ارتقای سطح فرهنگی خانواده طلاب در شهرستان ابهر برگزار می‌شد.

چهارمین همایش خانواده پایدار با سخنرانی استاد محمدحسین کفیل کارشناس و مشاوره مباحث خانواده با محوریت آشنایی با مهارت‌های همسرداری و رویکرد تحکیم و تعالی خانواده و تشکیل و ترویج ازدواج با حضور طلاب متاهل به همراه همسرانشان و دانش‌آموختگان از سوی حوزه‌های علمیه برادران و خواهران ابهر با همکاری و مشارکت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان زنجان در شامگاه روز پنج شنبه مورخه‌ی 9 تیرماه به مناسبت بزرگداشت سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و صدیقه‌ی طاهره(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، چهارمین همایش خانواده پایدار به منظور برقراری ارتباط مستمر حوزه‌های علمیه‌ی برادران و خواهران شهرستان ابهر با بانوان طلبه و همسران آنان، ایجاد ارتباط پویا میان طلاب، ارتقای سطح معرفتی، بینشی، گرایشی و مهارتی افراد، آسیب‌شناسی مشکلات فرهنگی –تربیتی و ارتقای سطح فرهنگی خانواده طلاب در شهرستان ابهر برگزار می‌شود.

استاد کفیل کارشناس و مشاور مباحث خانواده ضمن تبریک سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و صدیقه‌ی طاهره(س) گفت: ازدواج امر مقدسی است که همراه با لذت‌ها و رضایت‌ها با دشواری‌ها و محدودیت‌ها نیز همراه می‌باشد اگر کسی فقط لذت‌ها و رضایت‌ها را ببیند با اولین مشکل و محدودیتی که برخورد کند دچار ناامیدی می‌شود.

مشاور مباحث خانواده افزود: ازدواج یک سیستم رفاهی نیست یک سیستم رشدی است ازدواج آسایشگاه نیست بلکه ازدواج باشگاه است که باید خودمان را قوی کنیم در قدم اول نگرش باید اصلاح شود.

استاد کفیل بیان داشت: انسان‌ها برای برآورده کردن تعدادی از نیازهایشان ازدواج می‌کنند، 5 دسته نیاز داریم که بسیاری از این نارضایتی‌ها به برآورده نشدن این نیازها برمی‌گردد وی در ادامه افزود: نیاز اول نیاز به بقا(نیاز به خوراک و پوشاک و نیازهای زیستی) است اگر نیاز به بقا در یکی از زوجین کم و در دیگری زیاد باشد در زندگی مشترک دچار تنش می‌شوند و برای رفع این مساله باید خودمان را جای طرف مقابل قرار دهیم و نباید بنای زندگی مشترک را بر وظیفه بگذاریم بنای زندگی مشترک برگذشت و اخلاق و مدارا است اگر نتوانیم تعادل را اجرا کنیم آرام آرام اختلاف شروع می‌شود و منجر به طلاق رسمی و یا طلاق عاطفی می‌گردد.

استاد کفیل دومین نیاز را نیاز به عشق و تعلق برشمرد و گفت: ظرف نیاز انسان‌ها با یکدیگر متفاوت است و شخصیت هر کسی مانند اثر انگشتش بی‌همتا است و ما باید به اندازه‌ای که طرف مقابل نیاز دارد به او محبت کنیم ایشان سومین نیاز را نیاز به تفریح برشمرد و گفت: هر مقدار که تفریحات مشترک زن و شوهر بیشتر باشد خیلی بهتر است.

مشاور مباحث خانواده چهارمین نیاز را نیاز به قدرت و پیشرفت برشمرد و گفت: همه‌ی انسان‌ها دوست دارند پیشرفت داشته باشند در زندگی مشترک آن کسی که مسئولیت بیشتری دارد باید قدرت بیشتری داشته باشد این منطق و عقلانیت است.

گفتنی است همایش با تلاوت قرآن شروع شد و 200 نفر از طلاب و فارغ‌التحصیلان در این همایش شرکت داشتند قابل ذکر است بعد از سخنرانی آقای قنبری به مولودی‌خوانی پرداخت و با اقامه نمازبه امامت حجت‌الاسلام والمسلمین شاهسوندی نماینده ولی‌فقیه درسپاه و  ضیافت شام مراسم به پایان رسانید.