کد مطلب: 122543 تعداد بازدید: ۱۱۴

مسئول کانون دانش‌آموختگان و مرکز نیکوکاری موسسه آموزش عالی نورالزهرا(س)

درصد نرخ سود انفاق

شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۲۲:۵۳
«آنچه رهبر معظم درباره‌ی کمک‌های مومنانه امر فرمودند، طلاب و مبلغات این موسسه با سرعت به آن جامه عمل پوشاندند. رهبر معظم انقلاب:«قرآن به معنای واقعی کلمه به ما می‌گوید در کار خیر و کمک‌های مؤمنانه مسابقه بگذارید.1339/10/05

به گزارش موسسه آموزش عالی نورالزهراء(سلام الله علیها) خانم داداشی مسئول کانون دانش‌آموختگان و مرکز نیکوکاری صدیقه طاهره(سلام الله علیها) در رابطه با موضوع کمک‌های مومنانه از جانب خییرین در طول ایام کرونا که به فرمایش رهبر معظم انقلاب(حفظه الله) جانی تازه گرفت گفت: انفاق، معامله با خداوند است و به ظاهر فرد مقداری از مبلغ و یا هر چیز دیگری که می‌بخشد از دارایی او کاسته می‌شود ولی درواقع و بنا به آیات محکم الهی هیچکس با انفاق ضرر نمی‌کند و از اموالش کاسته نمی‌شود بلکه طبق فرمایش خداوند در قرآن، میزان و نرخ سود و بهره‌وری افراد انفاق‌کننده بین دو برابر تا هفتصد برابر آنچه انفاق کرده می‌باشد البته نرخ سود برای فرد انفاق کننده از سوی پروردگار نسبت به افراد با درجات ایمان و اخلاص و نیت آن‌ها متفاوت است اما آنچه مهم است این است که هرگز ضرری برای پرداخت‌کننده در میان نیست و معامله‌ایست که با خالق قدرتمند و یکتای جهان هستی شده است.

وی در ادامه بیان کرد: انفاق عمل شایسته ای‌ است که افراد با ایمان و شایسته با انجام این عمل به ثواب و رضای الهی می‌رسند. بنابراین چه نیکوست که اهل علم و دانش قبل از هر قشر دیگری به این مهم بپردازند و خود را در معرض رحمت الهی قرار دهند.

خانم داداشی در ادامه در رابطه با فعالیت‌های کانون دانش‌آموختگان و نیکوکاری صدیقه طاهره(سلام الله علیها)تصریح کرد: طلاب این موسسه و تعدادی افراد خیر غیرطلبه‌ای که با موسسه در ارتباط هستند، در تمامی مراحل چه در ایام کرونا و چه قبل از آن ما را در به انجام رساندن این رسالت بسیار همراهی کردند به خصوص که در آغاز شیوع بیماری کرونا که بسیاری از کسب و کارها به حالت تعطیل درآمد و تعداد زیادی از مومنین به کمک‌های مومنانه بیشتر نیاز پیدا کردند و رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) نیز در این زمینه تاکیدات فراوانی داشتند و تا کنون کمک‌ های شایانی شده است.

وی در ادامه افزود: آنچه از خیرین دریافت شد در قالب مبالغ نقدی و غیر نقدی بود که مبالغ نقدی عمدتا در اموراتی مانند: بسته‌های کمک معیشتی،کمک به خرید داروهای تجویزی از سوی پزشکان، کمک به مستاجرین برای پرداخت کرایه منزل و یا پول پیش، بسته‌های فرهنگی برای دانش‌آموزان، تهیه غذای گرم، هزینه بیمارستان، عمل جراحی، قرض‌الحسنه، جهیزیه و ... صرف شد.

وی در ادامه اظهار کرد: مبالغی که تا به امروز از خیرین دریافت و به نیازمندان رسانده شده در حدود 800/847/428 میلیون تومان بوده است. البته مبالغی نیز در ایام‌های گوناگون مانند ماه رمضان به عنوان زکات فطریه و کفاره دریافت و به افراد مستحق در غالب غذا و کمک معیشتی تحویل داده شده است.

خانم داداشی در ادامه به نکات قابل توجهی در خصوص انفاق، پرداخت و گفت: در کار خیر باید شتاب داشت و در این کار احساس مسئولیت نسبت به دیگران از وظایف و دینی و اسلامی و ایمانی همگان است و در تمام امورات و کارهای فردی و اجتماعی عمل به آیه «فاستبقوالخیرات» باید دیده شود زیرا کمک به قشر آسیب‌پذیر و فقرا و ایتام از وظایف همگان است. یعنی هم مردم و هم دولت اسلامی، چه در زمینه مالی، فکری و چه فرهنگی و ... موظف به امدادرسانی هستند.

وی در پایان به ترجمه آیه قرآن درباره خصوصیات مهم انفاق‌کننده اشاره کرد و گفت: خداوند در آیات قرآن فرمود: عده‌ای از انسان‌ها زمانی که به مال وجاهی می‌رسند از ترس آن که دچار فقر بشوند انفاق نمی‌کنند و ترس این را دارند که با بخشش مال خود زیان کنند در حالی که این نگرش و بینش آن‌ها درباره انفاق کاملا اشتباه و نادرست است.»

بنابراین با بررسی نرخ سود و بهره‌وری دنیوی و اخروی در موضوع انفاق و ضمیمه کردن اخلاص و نیت درست، می‌توان به ثواب عظیم الهی و بالاتر از آن به رضای الهی دست یافت.