کد مطلب: 121552 تعداد بازدید: ۱۲۶

ارتباطات در نهاد خانواده

دوشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۴:۴۴
گفتمان تخصصی با محوریت مدیریت ارتباطات درخانواده و جامعه و نقش مادر به عنوان عنصر اصلی و تاثیرگذار در این ارتباطات

به گزارش روابط عمومی حوزه علميه زينب كبري(سلام الله علیها)   در تاريخ 21 فروردین ماه 1401 گفتمان تخصصی با محوریت مدیریت ارتباطات در خانواده و جامعه و نقش مادر به عنوان عنصر اصلی و تاثیرگذار در این ارتباطات با سخنراني حجت الاسلام حاج‌آقامحمودی و باحضور حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرزاده و حجت‌الاسلام والمسلمین رحمانی رئیس اداره تبلیغات اسلامی در جمع طلاب حوزه علمیه زینب کبري(س) برگزار شد.         

ایشان در بیانات خود به مشکلات فراوانی در زمینه (ارتباطات) وجود دارد و نقش جامعه روحانیت در کنترل آن، اشاره کرد: عَنْ عَبْدِ السَّلَامِ بْنِ صَالِحٍ الْهَرَوِيِّ قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا الْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا (ع) يَقُولُ رَحِمَ اللَّهُ عَبْداً أَحْيَا أَمْرَنَا فَقُلْتُ لَهُ وَ كَيْفَ يُحْيِي أَمْرَكُمْ قَالَ يَتَعَلَّمُ عُلُومَنَا وَ يُعَلِّمُهَا النَّاسَ فَإِنَّ النَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ كَلَامِنَا لَاتَّبَعُونَا.

 عبدالسلام بن صالح هروی از امام رضا علیه السلام نقل می‌کند، حضرت می‌فرمود: رحمت خدا بر کسی باد که دین و ولایت ما را زنده می‌کند. به حضرت گفته شد: چگونه امر شما را احیا و زنده می کند؟ حضرت فرمودند: علوم ما را یاد گیرد و به مردم بیاموزد؛ زیرا مردم اگر حُسن و حقایق کلام ما را بدانند قطعا از ما پیروی خواهند کرد.

ما در جامعه روحانیت با استفاده از منابع دست اول اعم از سیره ائمه، روایات اهل بیت و ... که در اختیار داریم اگر بتوانيم اين را به مردم برسانيم می‌تواند تحولي عظيم در فرهنگ و حتی اقتصاد تحول ایجاد کنیم و تمدن نوین(تمدن شیعه) را به وجود آوریم. بنا به بيانات رهبر معظم مدظله‌العالی دشمن ما چيزي براي عرضه ندارد لذا دیده می‌شود به کمک رسانه و فضای مجازی جاهليت مدرن  را به عنوان فرهنگ به مردم عرضه مي‌كند.                                        

این تمدن راه نمی افتد مگر اینکه زنان جامعه با تاثیر شگرفی ویژگی منحصر به فردشان که در جریان‌سازی دارند وارد میدان شوند لذا حوزه علميه خواهران، مركز مناسبی است كه مي‌تواند اين كار را انجام دهد.