خانم بیات منفرد:
جشن ولادت
سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۱۶:۵۱به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خدیجه کبری علیهاالسلام در روز دوشنبه مورخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰، در مکان نمازخانه مدرسه، هیئت هفتگی همراه با جشن ولادت حضرت علی اکبر (علیهالسلام) برگزار شد.
در ابتدا مدیر مدرسه، خانم علمیفرد حدیثی از حضرت علی(علیهالسلام) را نقل کرد و در ادامه به بیان احکام مخصوص غسل پرداخت. از جمله انواع غسل، شرایط و ممنوعات فردی که غسل بر او واجب است، سورههایی که آیات سجدهدار واجب دارند.
در ادامه این بخش، جلسه با پرسش و پاسخ پایان یافت.
در بخش دوم جلسه خانم رقیه بیات منفرد مشاور مدرسه و سخنران جلسه به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علیاکبر(علیهالسلام) نکاتی در خصوص ویژگیهای شخصیتی ایشان بیان کرده و به حدیثی اشاره کردند که در آن امام فرمود: "یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله..." ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان میفرستم، که شبیهترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهسلم) است، بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهسلم) تنگ میشد نگاه به وجه این پسر میکردیم."
وی با تاکید بر مقام بالای ایشان نزد مردم و تلاش دشمنان برای سوءاستفاده از ایشان گفت: معاویه در جمعی که نشسته بود از حاضرین در جلسه پرسید چه کسی سزاوارترین مردم به خلافت است؟ گفتند شما؛ اما معاویه حضرت علی اکبر را در ظاهر شایستهترین فرد براى خلافت مىدانست و او را چنین توصیف کرد: «شایستهترین فرد براى این کار (خلافت)، على بن الحسین بن على است. جدّش پیامبر خدا صلى الله علیه و آله است و دلیرى بنیهاشم، سخاوت بنیامیه فخر ثقیف را دارد». البتّه این سخن معاویه، در واقع، یک موضعگیرى سیاسى، به منظور نفى خلافت از خاندان رسالت است، نه این که واقعا او خلافت را حقّ على اکبر مىدانسته است.
وی خاطر نشان کرد: حضرت علیاکبر(علیهالسلام) جوانی حقمدار بود که هیچگاه گرد باطل نگشت و تا آنجا پیش رفت که تنها "حقمداری" و "حقگرایی" را عامل رهایی از ترس بر مرگ میدانست.
ایشان در پایان به بیان برخی از ویژگیهای حضرت اشاره کرده و گفت: جوانان در تمام انقلابها جایگاه ویژهای دارند، به طوری که محور حرکت هستند.
این جلسه در پایان با قرائت حدیث کساء توسط اعضای هیئت و تشکیل نماز جماعت با امامت مدیر مدرسه خانم علمیفرد به پایان رسید.
