راستگویی، طعم ایمان
شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۲۸:۱۷به گزارش خبرگزاری مدسه علمیه فاطمیه(س) ابهر، امام جمعه بحث خود را با کنترل اعضا و جوارح که نقش مهمی در عاقبتبخیری هر انسانی دارند آغاز کرد و گفت: در روز اعضا و جوارح با هم گفتگو میکنند و زبان احوالپرسی میگویند اگر تو مشکلی پیش نیاوری حال ما خوب است. درواقع انسانها اگر زبان خود را کنترل بکنند خیلی ازمشکلات کنترل میشود.
مرادپور بیان کرد:در زمان پیامبر(ص) یاران ایشان در دهان خود سنگریزه میگذاشتند تاهنگام صحبت متوجه صحبتها و کلامی که به کار میبردند باشند و هر حرفی را نزنند و انسان باید به راست و دروغ بودن و بافایده و بیفایده بودن کلام خود دقت نماید. مومن بایدحرفهایی بزند که به درد دنیا و آخرتش بخورد و در حرف زدن باید خسیس باشد زیرا اگر حرف نقره باشد سکوت طلاست وکلامی که منعقد میکند کاملا اثرگذار باشد.
موسس حوزه اظهار کرد: زبان طیف گستردهای از خوبیها و بدیها را میتواند انجام دهد در سلوک و اخلاق اگر زبان را تحت کنترل نداشته باشیم نمیتوانیم قدم از قدم برداریم و در بیشتر موارد زبان خیلی از خیرات را حبط میکند.
امام جمعه سخنان خود را با روایتی از پیامبر ادامه داد: پیامبر(ص) فرمودند: "اگر انسان اعمالی را انجام بدهد بخشیده میشود حتی اگر سر تا پا گناه کرده باشد و یکی از آن اعمال راستگویی است. اگر راستگویی صفت شود انسان نمیتواند دست به هرکاری بزند."
ایشان در آخر بیان کرد: مردم سه چیز را از دعوت کننده به حق را بیشتر میپذیرند: 1.تلاش و اجتهاد 2. راست گویی 3. ورع
ایشان در پایان کلام خود را با روایتی از امام سجاد(ع) پایان داد: "کسی طعم ایمان را نمیچشد مگر اینکه دروغ را ترک کند چه به شوخی و چه به جد".
