کد مطلب: 120096 تعداد بازدید: ۱۳۱

خانم علمی فرد مدیر نورالزهراء(سلام الله علیها):

تکریم علما، تشویق به حرکت

یکشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۷:۳۲
«با توجه به عظمت مقام عالمان ربانی، لزوم تکریم ایشان امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است و تکریم ایشان تکریم حضرت حق(جل‌واعلی)، انبیاء الهی و ائمه اطهار است.»

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورالزهراء(سلام الله علیها)، خانم علمی‌فرد در مراسم تجلیل از حضرت آیت‌الله سیدمحمد حسینی(دام ظله)حضور یافتند و درجمع علما و اندیشمندان استان در این مراسم بیانات ارزشمندی را در خصوص جایگاه علما و اندیشمندان به خصوص حضرت آیت‌الله حسینی زنجانی بیان نمودند.

خانم علمی‌فرد در این مراسم ضمن یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب در سال 92 در زمینه تکریم علما گفت:  توسعه و ترویج فرهنگ تکریم فرهیختگان از تاکیدات مقام معظم رهبریست و ایشان در این زمینه فرمودند: «تکریم چهره‌های برجسته علمی در تاریخ کشور، موجب تشویق به حرکت بیشتر به سمت قله‌های علمی خواهد شد».

خانم علمی‌فرد درخصوص ابعاد شخصیت علمی آیت‌الله حسینی(دام ظله) گفت: ایشان منشا خدمات اعتقادی می‌باشند و در پاسخ به شبهات اعتقادی، اقتضای زمان را ملاحظه می‌کنند و مخاطب‌شناسی که یکی از مهمترین ارکان ارتباط در جامعه است را ملاحظه می‌کنند و دانشجویان در مواجه با ایشان این حس را دارند که سوال فهمیده شده و بر حسب نیاز پاسخ داده شده است.

ایشان در ادامه بیان کردند: اهتمام حضرت آیت‌الله حسینی به مباحث فلسفی و کلامی و به روز کردن این مباحث موجب شده که طلاب خواهر از جمله کسانی‌که در رشته کلام مطالعه می‌کنند در این امر بسیار کوشا  و در نشر و فهم مباحث کلامی تلاش بیشتر کنند.

ایشان در ادامه سخنان خود در این مراسم تصریح کرد: از ویژگی‌های دیگر و بارز این عالم گرانقدر آنست که مبانی فقهی ایشان غالبا به روز می‌باشد، و این توجه ویژه حضرت آیت‌الله حسینی(دام ظله) نسبت به تربیت طلاب در رشته‌های تخصصی در سطوح عالی موجب شده که خواهران طلبه اشتیاق بیشتری برای ادامه تحصیل در این سبک داشته باشند.

خانم علمی‌فرد ضمن اشاره به تکریم علما و اندیشمندان توسط عالمان بزرگ تاریخ، گفتند: نهایت آنکه حضرت امام خمینی(ره) وقتی در آثارشان نامی از استاد خود مرحوم آیت‌الله شاه‌آبادی می آورند.

می‌نویسند: «شیخ عارف کامل روحی فداه» و شهید مطهری نیز از استاد خود اینگونه یاد می‌کنند و می‌فرمایند:«حضرت استاد حضرت علامه طباطبایی روحی فداه » و برخی از بزرگان نیز با عباراتی مشابه از مقام اساتید و بزرگان خویش تجلیل می‌نمودند.

ایشان در پایان گفت: حال وقتی استوانه‌های علم و معرفت و تقوا اینگونه نسبت به عالمان دین و اساتید خویش اظهار کوچکی نموده و از آن‌ها با احترام یاد می‌کنند و تمام پیشرفت خود را مدیون آن‌ها می‌دانند تکلیف طالبان معرفت و پویندگان راه کمال واضح و روشن خواهد بود و با توجه به عظمت مقام عالمان ربانی، لزوم تکریم ایشان امری بدیهی و اجتناب‌ناپذیر است و تکریم ایشان تکریم حضرت حق(جل واعلی)، انبیاء الهی وائمه اطهارخواهد بود.