کد مطلب: 120095 تعداد بازدید: ۲۱۲

افتتاح شد

یکشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۴:۳۴
مراسم افتتاحیه کانون قرآنی نورالثقلین مورخ 27 بهمن‌ماه 1400با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمدی رئیس سازمان تبلیغات و سرکار خانم بابایی و قرآن‌آموزان کانون نورالثقلین در مدرسه علمیه الزهرا(س)برگزار گردید

در ابتدای مراسم افتتاحیه، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای احمدی در فرمود: اسلام اهمیت زیادی برای یادگیری و تعلیم قائل شده است و هر علمی که برای دنیا و آخرت انسان ها مفید باشد از نظر اسلام یادگیری اش مطلوب و حتی در برخی موارد واجب هم می شود از جمله موضوعاتی که یادگیری آن در کلام اهل بیت(ع) سفارش شده است یادگیری و یاد دادن قرآن است که موجب تقرب به خدای متعال می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

گرچه روخوانی و روان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خوانی مفاهیم و لغات و ترجمه عبارات قرآن خود نوعی یادگیری قرآن به حساب می‌آید و برای درک مفاهیم و معانی آیات، یادگیری آن‌ها لازم است اما این موارد جزو مراتب پایین آموزش و یادگیری قرآن است بلکه هدف از یادگیری قرآن، فهم مراد و تفسیر آیات و درک کامل مفاهیم نورانی آن است که بخشی از طریق آموزش می‌تواند به دست بیاید اما بخش دیگر را باید با تفکر و تدبر و کسب نورانیت دل به دست آورد و یا از کسانی یاد گرفت که چنین ویژگی‌ای داشته باشند.

این مقام مسئول در راستای مجموعه‌های قرآنی و متولیان افزود: متولی امور قرآنی باید در هر جایی مشخص گردد که در این صورت هم ارتباطات درون مجموعه هماهنگ خواهد شد و هم ارتباطات ناظر به حاکمیت و دستگاه‌هایی که قرار است هماهنگ‌کننده باشند و هم‌چنین تاسیس این کانون در این مکان هم در بحث ارائه برخی دوره‌های تخصصی و هم در برخی حمایت‌هایی که ما داریم از حیث مکان و بودجه موثر خواهد بود.

ایشان در راستای اهداف و چشم‌‍انداز نیز بیان داشت: ان شاءالله دست به دست هم خواهیم داد که از همان ابتدا طلابی که در مدرسه مشغول به تحصیل می‌شوند مراتب انس با قران را داشته باشند و همین مجموعه و ظرفیت عظیم حوزه‌های علمیه خواهران چه کسانی که مشغول تحصیل هستند و چه طلابی که فارغ‌التحصیل شده و وارد عرصه تبلیغ شده‌اند تا بتوانند قرآن را یکی از محور های اصلی تبلیغ و فعالیت های دینی خودشان قرار دهند تا بتوانیم ان شاءالله به آن فرامینی که مقام معظم رهبری "مدظله العالی" امر در بحث تربیت 10میلیون حافظ قرآن کریم و چه در ترویج فرهنگ اسلام ناب و قرآن و فرهنگ اهل بیت فرمودند قدم‌های موثری در سطح استان داشته باشیم.

در راستای ارتقاء راهبرد به نقش اساتید اشاره کرده و بیان داشتند: اساتید با دروسی که در دست دارند چه متون ادبیات عرب چه فلسفی و منطقی و .... می‌توانند نقش قرآن رو در پررنگ کردن مفاهیم داشته باشند که این اساتید نقش مهم و موثری در ارتباط با قرآن دارند. قطعا اساتید باید در این امر خطیر همکاری‌‌های لازمه را داشته باشند.

در ادامه مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س)، خانم اسماعیلیان ضمن تشکر از حضور و زحمات ایشان، گفت: دغدغه قرآنی در اساتید وجود دارد  و لازم است قبل از طلاب، اساتید دغدغه و انگیزه کافی رو داشته باشند. ان‌شاءالله در تمام سطوح این نگاه حاکم شده و این اتفاق خواهد افتاد و گسترش می‌یابد تا از همان سال‌های اولیه طلبگی نگاه به قرآن ویژه باشد. خدا را شاکریم به رغم کمبود فضا، طلاب دغدغه داشتند و جمع شدند و مجموعه را با احساس نیاز ایجاد کردند.

ایشان ضمن اشاره به کمبود فضا به ضرورت حمایت از آموزش قرآن پرداخته و ادامه داد: انتظار داریم این دوره‌های آموزشی  به صورت رایگان اجرا  شود و در راستای پذیرش اشاره نمودند که در حال پذیرش هستیم و نیازمندیم  از ظرفیت مجموعه‌های قرآنی و یا در ماه رمضان از ظرفیت مبلغین و مبلغات در راستای جذب بهره‌مند گردیم زیرا جذب فعالین قرآنی موثر و مطلوب خواهد بود.