دیدار با نماینده ولایت فقیه و امام جمعه محترم استان، حجتالاسلام والمسلمین خاتمی "زیدعزه"
شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۱۵:۴۵مدیر مدرسه خدیجه کبری(س)، سرکار خانم علمیفرد گزارش مختصری از فعالیتهای اساتید در فضای مجازی ارائه نمودند. در استمرار خانم اسمعیلیان ضمن عرض ارادت به پیشگاه حضرت فاطمه(س) مراتب سپاس و قدردانی از برگزاری این جلسه به لزوم و ارزش چنین دیدارهایی اشاره کردند.
ایشان گفتند : مطابق آموزههای دینی صرف نظر به وجه عالم همسنگ نظر به کعبه، والدین و مصحف دیدار مومنین همانند دیدار با خداوند در عرش قلمداد شده است. این هر دو به واسطه شرایط موجود ضعیف شده است که اثرات آن کاملا ملموس میباشد. لذا چنین دیداری در راستای تکمیل معرفتی و تعمیق بینش دین و فیض اکمل مورد توجه میباشد. ایشان همچنین ضمن قدردانی از زحمات اساتید به برخی از مشکلات موجود نیز اشاره نمودند.
در استمرار در این نشست صمیمی حجتالاسلام والمسلمین خاتمی ضمن سخنان مبسوطی، توصیههای اخلاقی بیان داشتند.
در ابتدا ایشان در راستای مقام و مرتبه حضرت فاطمه زهرا(س) حدیثی را که امام حسن عسکری(ع) در این مورد فرمودهاند بیان کردند: «نحن حجج اللّه على خلقه و جدّتنا فاطمة حجّة علینا: ما حجتهای خدا بر مخلوقین هستیم و جد ما حضرت فاطمه(س) حجت بر ماست».
ضمن تبیین این حدیث و یاد امام خمینی(ره) را که ولادت ایشان نیز مقارن همین ایام میباشد بزرگداشته و به برکات حاصل از رهبری معمار کبیر انقلاب اشاره نمودند. ایشان ضمن تقدیر و تشکر از تلاش بانوان و اساتید در راستای تعلیم و تربیت اسلامی به زمینهسازان این مجاهدتها نیز اشاره نمودند.
در این راستا به تلاشهای مجاهدانه و مخلصانه حضرت آیتالله موسوی بنیانگذار حوزههای علمیه خواهران در زنجان اشاره نمودند.
در این راستا به شرایط علمآموزی به ویژه علوم دینی در قبل از انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داده و مشکلات آن زمان را بیان نمودند.
ایشان با بررسی پیشینه فعالیت با توان مبلغ در سطح استان پیشرفت قابل توجه و اثرات آن را مورد تاکید قرار دادند. از جمله ایشان 700 فارغالتحصیل استان را برکت فعالیت پیشکسوتان و فعالین حاضر این عرصه قلمداد نمودند.
محورد دیگر سخنان ایشان لزوم استمرار و ارتقاء این حرکت بود. ایشان به اشاره به آیه 105سوره مائده " يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنْفُسَكُمْ ۖلَا يَضُرُّكُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ ۚإِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ" ای اهل ایمان، شما (ایمان) خود را محکم نگاه دارید، که اگر همه عالم گمراه شوند و شما به راه هدایت باشید زیانی از آنها به شما نرسد. بازگشت همه شما به سوی خداست و همه شما را به آنچه کردید آگاه میسازد.
ایشان ضمن این آیه به لزوم مراقبت و رعایت حدود شرعی اشاره نمودند. در مرتبه دوم مراقبت از آموزههای دینی که آمیخته تحریفات نگردد و در گام سوم پرداختن به تربیت طلاب همران به تکریم ایشان را مورد توجه دانستند.
در فراز دیگری از سخنانشان ضمن اشاره به توطئههای دشمنان در راستای تقدسزدایی از مقام والای مادر، بنیان خانوادههای ایرانی را هدف بگیرند و با سست کردن جایگاه مادر در کیان خانواده اهداف شوم خود را دنبال کنند. ایشان فرمودند لازم است ضمن ارزشگزاری به مقام مادر نسبت به فرزندآوری توجه و اهتمام ویژه صورت پذیرد. همچنین ایشان توصیه نمودند به آموزش مهارتهای زندگی توجه شود. ایشان افزود: از جمله مهارتها توانمندی گفتن "نه" میباشد. لازم است این توانمندی به گونهای آموخته شود که در برابر حرام و باطل و دروغ توان مقابله حاصل شود. ایشان به انتقال تجربه اساتید به طلاب نیز تاکید نمودند.
ایشان از جمله آسیبهای دیگری که متوجه جامعه دینی میاشد را تضعیف قداست علم دانست که با تحقیر مقام معلم و با فتنهانگیزی و اختلاف و شبهافکنی صورت میپذیرد. ایشان همچنین تقدسزدایی از دانشمندانی که مرجع جامعه میباشند موجب آسیب در جامعه معرفی نمود.
ایشان ضمن ارزشمند خواندن تلاش طلاب و اساتید فرمودند تلاشی که در راه خدا صورت گیرد ما به ازاء ندارد.
در پایان در راستای فعالیتهای سیاسی ضمن تذکر به احتراز از جناحگرایی بر لزوم و ارزشمندی صرف شدن در ولایت را گوشزد فرمودند و در پایان خاتمی یک مجموعه دو جلدی شامل یک جلد قران مجید و یک جلد نهجالبلاغه به حاضرین اهدا نمودند.
