میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۶:۳۸به گزارش روابط عمومی حوزه خدیجه کبری (علیهاالسلام) به مناسبت فرخنده میلاد باسعادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، ویژه برنامهای در تاریخ یکشنبه 3 بهمن 1400 برگزار گردید.
سرکار خانم یوسفلی مسئول امور بانوان فرهیخته سازمان تبلیغات که به عنوان سخنران مراسم حضور داشتند و در خصوص وظایف اجتماعی بانوان با اقتدا به حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) سخنرانی ایراد کردند.
در ابتدا بیان کردند مهم این است که یک خانم با الگوگیری از حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، یک کنشگر اجتماعی باشد. کنشگر اجتماعی یعنی کسی که در اجتماع تاثیرگذار است؛ این مطلب بدین معنی نیست که حتما شاغل باشد.
حضرت زهرا یک کنشگر اجتماعی بود؛ با اینکه خانهدار بودند، ولی خانهداری ایشان تاثیرش در جامعه نمود مییافت. علاوه بر آن خانه ایشان عقبه جنگی بود، خانهای که درب آن به روی مسجد باز میشد؛ پایگاهی که تمام تصمیمات حکومت در آن گرفته میشد.
در رفتار اقتصادی نیز به شدت کنشگر بودند، قناعت میکردند، چادر وصلهدار سر میکردند و..... آیا همه اینها به این مربوط بود که ایشان فقیر بودند؟ در صورتی که دختر حاکم حکومت اسلامی بود و میتوانست زندگی خوبی داشته باشد ولی رفتارشان در آن زمان، کنشگر اقتصادی بود.
وی افزود: در رفتار سیاسی هم ایشان حضور پررنگی دارند. به خصوص در قضیه بیعت حضرت علی (علیهالسلام) که درب تک تک خانههای انصار و مهاجر میرفتند.
یکی دیگر از رفتار کنشگری ایشان، کنشگری اجتماعی، کرسی علمآموزی ایشان بود، پاسخگویی به مسائل دینی مردم.
در ادامه بیان کردد: میتوان از مادران و همسران شهدا و بانوانی که در پشت جبهه فعالیت میکردند به عنوان کسانی یاد کرد که به حضرت زهرا اقتدا کردند. و نیز در زمان اخیر و اوایل کرونا که بانوان حضور پررنگی داشتند.
در پایان به ذکر احادیثی در خصوص فضایل حضرت اشاره کرده و به تشریح آن پرداختند.
