کد مطلب: 118024 تعداد بازدید: ۱۵۷

طرح بصیرت یا امدادرسانی دینی

پنجشنبه ۱۶ دى ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۲۱:۲۲
خانم سپهری: «بصیرت افزایی همان امدادرسانی دینی است که آحاد جامعه را از فرو رفتن در شبهات بری می‌کند.»

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورالزهرا(سلام الله علیها)، پاسخگویی به احکام، شبهات اعتقادی، مشاوره دینی و در قالب طرح بصیرت با حضور داوطلبانه 45 مبلغه در حال برگزاری می‌باشد.

سپهری در رابطه با چگونگی و کیفیت برگزاری این طرح گفتند: طرح بصیرت با هدف امدادرسانی دینی و بصیرت‌افزایی در بین آحاد مردم از سال 84 شروع به کار کرده و تا کنون نیز ادامه داشته و در ایام بحران و شدت بیماری کرونا به صورت مجازی و تلفنی بوده است.

ایشان در ادامه افزودند: مبلغات داوطلب در دو مکان به صورت روزانه و شیفت‌بندی حضور می‌یابند و در هر روز دو نفر در محل آستان مقدس امامزاده سیدابراهیم(ع)، که یک نفر به عنوان کارشناس متخصص  و نفر دوم تحت کارورزی همچنین هر هفته نیز دو نفر در محل مصلی نماز جمعه حضور می‌یابند که دو کارشناس و متخصص، یک ساعت قبل از شروع نماز جمعه جهت پاسخ‌گویی به سوالات مراجعین حضور می‌یابند.

سپهری عنوان کردند: داوطلبان و مبلغات با گذراندن دوره های آموزشی و تخصصی به عنوان کارشناس پاسخگویی به احکام و پاسخ به شبهات دینی و همچنین مشاوره دینی در محل پاسخگویی حضور می‌یابند.

سپهری در رابطه با دوره‌هایی که مبلغات جهت به روزرسانی و همچنین افزایش علوم مورد نیاز گذرانده‌اند، گفتند: مبلغات جهادی و داوطلب در هر سال به صورت دوره‌های کارگاهی تحت آموزش اساتید مجرب قرار می‌گیرند تا در برخورد با مراجعین با کیفیت هر چه بهتر و تخصصی‌تر تعامل داشته باشند. از جمله کارگاه‌های برگزار شده؛ کارگاه مشاوره، کارگاه تخصصی احکام، کارگاه فرزندآوری و فرزندپروری بوده است.

ایشان افزود: در پایان هردوره و کارگاه از تمامی مبلغات، آزمون کتبی مهارت و تخصص اخذ می‌شود که تمامی داوطلبین موفق به کسب امتیاز ورود به عرصه میدانی را کسب نمودند.                                                                                             

ایشان در ادامه اظهار داشتند: در جلسه توجیهی مبلغات، مدیر موسسه آموزش عالی نورالزهرا(س)، خانم علمی‌فرد این گروه را مورد خطاب قرار داده و گفتند: هر طلبه و مبلغ عهدی به گردن خود دارد که باید به بهترین وجه آن را به انجام برساند. حضور به موقع در محل پاسخگویی، آمادگی کامل به لحاظ روحی و علمی،نشاط در عمل، نیت خالص، عمل به وظیفه به صورت تمام و کمال، تهذیب نفس و تقوا داشتن، که تمامی این موارد طلاب را در رسالت خود به طور کامل یاری می‌کند.