کد مطلب: 118023 تعداد بازدید: ۲۰۶

ویژه برنامه عزاداری سرور زنان دو عالم

پنجشنبه ۱۶ دى ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۰۵:۰۵
ویژه برنامه عزاداری سرور زنان دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) با سخنرانی مدیر محترم مدرسه، سرکار خانم اسمعیلیان و مداحی خانم جمالی و خانم بهمنی برگزار گردید.

ویژه برنامه عزاداری سرور زنان دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) با سخنرانی مدیر محترم مدرسه، سرکار خانم اسمعیلیان  و مداحی خانم جمالی و خانم بهمنی برگزار گردید.

سرکار خانم اسمعیلیان پیرامون شهادت حضرت زهرا سلام الله ضمن اشاره به برخی از روایات و آیات در مقام بانوی گرامی اسلام با اشاره به آیه 24 سوره ابراهیم فرمود: اساس شجره طیبه حضرت زهرا(س) می‌باشد، شجره به معنای این است که چیزی که مفید است و ثمر می‌دهد چه برسد به اینکه شجره طیبه باشد.

ایشان در فراز دیگری از مستندات مقام ویژه حضرت اضافه کرد: حدیث کساء که در این ایام بسیار قرائت می‌شود اشاره بیشتری به این قضیه دارد زمانیکه حضرت جبرئیل می‌پرسند که این افراد چه کسانی هستند معرفی کساء به محوریت  حضرت زهرا(س) می‌باشد.

ایشان همچنین بیان کرد: مقام ولایت برای حضرت زهرا(س) هم ثابت است. گرچه نوع ولایت برای ایشان فرق دارد، به گونه‌ای که  امام حسن عسکری(ع) می‌فرمایند: ما حجت خدا هستیم بر شما و مادرم حجت است بر ما.

حضرت بقیه‌الله‌الاعظم(ع) می‌فرمایند: دختر پیامبر(ص) برای من الگو و نمونه‌ای است که بسیار نیکو و حسنه است حال به این قضیه فکر کنیم که کجای زندگی حضرت برای ما الگو می‌باشد؟

این احادیث مطلق هستند به این معنا که کل زندگانی حضرت الگو می‌باشد نه فقط بخش سیاسی یا خانه‌داری یا همسرداری و بچه‌داری و ...

حضرت زهرا(س) در همه جوانب زندگی شخصی و اجتماعی الگو به نحو احسن و اکمل می‌باشند به نحوی که پیامبر(ص) در جایگاه پدری و نبوت به استقبال ایشان می‌رفتند.

ایشان با اشاره به محورهای متعدد خطبه فدکیه بیان داشتند: (این ایام نگاهی به خطبه پرمعنا داشته باشیم) که در ابتدا حمد و ستایش خداوند را دارد و به تمامی نعمت‌های خداوند اشاره دارد: توحید، نعمت‌های دنیوی و اخروی، نعمت پیامبر(ص) و نبوت ایشان، نعمت امیرالمومنین(ع) بعد از حمد و ستایش و یادآوری نعمت‌ها شروع به سرزنش صحابه می‌نماید که چطور می‌شود که شما از پدرانتان ارث می‌برید ولی من ارث نبرم، چرا سکوت کردید، چرا عهد شکستید و ...

و در استمرار در پی حوادث متعدد جسارت به جایی می‌رسد که درب خانه فاطمه(س) به آتش کشیده می‌شود.

بررسی تاریخ نشان می‌دهد که اگر دنبال ولایت را نگیرید اوضاع جامعه خیلی بدتر خواهد شد طوری که گاها شرایط بسیار به ضرر مسلمین می‌شود . البته تبعیت از ولایت هزینه بر خواهد شد. البته دینداری هزینه دارد، حضرت زهرا(س) بابت دینداری هزینه دادند، حضرت امیرالمومنین و امام حسن و امام حسین(ع) هزینه سنگین دادند.

ایشان ادامه داد: با بررسی جامعه می‌توان گفت در استمرار، مسائل پیچیده‌تر و مشکلات بیشتر می‌شود لذا هزینه زیادتری باید پرداخت شود.

اسمعیلیان در راستای ارتقاء  معنویت بیان داشت: از آنجا که بخشی از رشد معنوی افراد تابع سیاست‌های جامعه است اصلاح سیاسی در رشد معنویت افراد و جامعه موثر است و این اصلاح می‌تواند از مدیران خرد که مادران هستند آغاز شده و به سطح مدیران کلان جامعه برسد.

در انتها فرمود: پس ما در راستای ارزش‌گذاری به این جایگاه باید زندگی فاطمی و علوی داشته باشیم، حداقل از خودمان که می‌توانیم شروع نماییم. طوری زندگی کنیم که حضرت زهرا(س) با دیدن اعمال ما خوشحال شود.

در ادامه برنامه مراسم مداحی و عزاداری توسط خانم جمالی و خانم بهمنی از طلاب مدرسه برگزار گردید و سفره احسانی در محل جامعه‌القران گسترده گردید