برگزاری سومین روز مراسم شهادت حضرت فاطمه(س)
شنبه ۴ دى ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۴:۴۴به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورالزهرا(سلام الله علیها) در ویژه مراسم شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) خانم علمی فرد مدیر موسسه آموزش عالی نورالزهراء(سلام الله علیها) و استاد حوزه با بیانات ارزشمند خود برای حاضران در جلسه نکات قابل توجهی را در رابطه با مقام ابرار اظهار کردند. ایشان با توجه به اینکه در ایام فاطمیه هستیم در رابطه با آیات ارزشمند سورهی انسان مقام ابرار را تشریح کردند و گفتند: ما باید برای کسب رضایت خداوند متعال و ائمه اطهار (علیهم السلام) مسیری که تعیین شده و قرار داده شده را طی کنیم و هرآنچه دستورات در قالب فرمولهای دینداری به ما رسیده را انجام دهیم و تنها راه سعادت ما همین عمل به دستورات دینیست.
ایشان در رابطه با نوع دستورات دینی بیان داشتند: عمل به احکام الهی و انجام عبادات و پیروی از دستورات شرع یعنی اطاعت از خدا و رسول(ص)، یکی از این فرمولهاییست که ما را به مقصدمان نزددیکتر میکند و در ادامه، این فضل الهیست که همه رهروان دین را در برمیگیرد و به منزل مأوی میرساند اگرچه فضل الهی در تمام مراحل مشهود است.
خانم علمیفرد با اشاره به آیه ۷ سوره انسان ابتدا ویژگیهای ابرار و جایگاه ایشان و راه رسیدن به این مقام را بیان کرده گفتند: از جمله این راهها وفای به عهد و نذر، خصوصاً وفای به عهد با خداوند میباشد که در سوره انسان به این ویژگی حضرت زهرا(سلام الله علیها) و همسر و فرزندان ایشان اشاره شده و خداوند در آیه 7 و8 میفرماید: «و یوفون بالنذر ویخافون یوما کان شره مستطیرا و یطعمون الطعام علی حبه مسکینا و یتیما و اسیرا.» یعنی آنچه را که خود به آن سزاوار بودند و دوست داشتند در راه وفای به عهد و نذر به پروردگار خویش، بخشیدند و اینگونه است که ابرار در بهشت برین جای میگیرند.
خانم علمیفرد در ادامه اطعام و انفاق به اندازه توان مالی هر شخصی را از دیگر راههای رسیدن به مقام ابرار عنوان کردند و افزودند: اطعام به خاطر رضای الهی و عدم انتظار تشکر و پاداش، طبق آیات سوره انسان، ترس و وحشت روز قیامت را از فرد دور میکند و او را از مصائب آن روز حفظ خواهد کرد و خداوند با آنها با سرور و بهجت ملاقات میکند. همانگونه که در آیات مبارک وعده داده است. «ان الله لا یخلف المیعاد»
ایشان در ادامه با اشاره به احوالات حضرت زهرا (سلام الله علیها)در لحظات آخر عمر شریفشان بیان داشتند: حضرت زهرا (سلام الله علیها) در لحظات پایان عمر سه توصیه به امیرالمومنین علی (سلام الله علیها)داشتند، یکی اینکه پسرعموجان در زندگی هرگز به تو دروغ نگفتم، هرگز به شما خیانت نکردم و هرگز با شما مخالفت نکردم. این سه توصیه حضرت، در واقع سفارش به تمام شیعیان میباشد وبرای سعادت انسانها خصوصا خانمها و مادران خانه میباشد. زنان با عمل به توصیههای بانوی دو عالم نه تنها موجبات سعادت خود را فراهم میکنند بلکه موجب سعادت یک خانواده و سپس جامعه میشوند زیرا نسخه و فرمول سعادت دنیوی و اخروی توجه کامل به گفتار و رفتار و عملکرد اهلبیت (علیهم السلام)است. زنان نه تنها ستونهای زندگی بلکه ستونهای جامعه میباشد و اثر مستقیم و غیرمستقیم در تمام شئونات زندگی دارند. بنابراین باید در الگوگیری دقت کنند که در رفتار و گفتارشان به دستورات و فرمول چه کسی عمل میکنند.
علمیفرد در ادامه اظهار داشتند: خیانت مصداقهای زیادی دارد و نمونههای آن را در جامعه میبنیم و مخالفت با همسر یعنی عدم تواضع و فروتنی در مقابل همسر، و مصداق بارز تکبر است، اگر این سه توصیه را عمل کنیم هرگز دچار انحراف از مسیر سعادت نخواهیم شد و سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها) همچون حب ایشان در قلبها و زندگی ما جاری خواهد شد.
