کد مطلب: 116267 تعداد بازدید: ۲۰۰

مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)

شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۵۸:۱۲
الگوگیری از سیره ی حضرت زهرای مرضیه(س) راه سعادت در زندگی و دنیا و آخرت را فراهم می‌کند.

مراسم عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) به با حضور معاونین و کادر مدیریت حوزه علمیه خواهران و به شرکت مجازی مدیران، کادر و اساتید مدارس استان در تاریخ 1400/9/25 در مدیریت استان زنجان برگزار شد.
 در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صادقی مدیر حوزه علمیه استان زنجان پیامبر اکرم(س) و حضرت فاطمه را مصداق بارز تعبیر عرفانی جمع الجمع  دانستند و با تبیین صفات جمالیه و جلالیه خداوند متعال افزودند: در عرفان می گویند انسان اگر بتواند به صفات الهی متصل شود او مظهر صفات حق تعالی می‌شود که از جمله این صفات، صفات جمالیه است که شامل رحمت و رحمانیت می‌باشد و صفات جلالیه می‌باشد که مظهر غضب و خشم الهی و منطق و قهار بودن خداوند را در بر می‌گیرد.
ایشان ادامه دادند : وقتی حضرت زهرا(س) در محراب عبادت بودند نور عبادتش برای آسمانیان می‌درخشید همچنان که نور ستارگان به زمین می‌تابد، آن وقت است که خداوند متعال به عبادت حضرت زهرا سلام‌الله ‌علیها در برابر ملائکه افتخار می‌کند و می‌فرماید: سرور بانوان عالم در برابر من ایستاده و بندبند وجودش از خوف من در حال لرزش است و با قلب خودش و با نیت معنوی و انگیزه قلبی تمام توجه‌اش متوجه من است. لذا نکته‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که خداوند متعال در ادامه فرشتگان را شاهد می‌گیرند که شیعیان حضرت زهرا(س) را مورد بخشش خود قرار می‌دهند.
حجت الاسلام و المسلمین صادقی خطبه فدکیه و خطبه غدیر را جزو تعالیمی لازم در زندگی دانست و تصریح کرد: از جمله مطالبی که ما باید به آنها اهتمام بیشتری داشته باشیم، خطبه‌های غدیر و فدکیه است که سبب افزایش بصیرت ما می‌شود خطبه غدیر مختص  ولایت امام علی علیه السلام نیست بلکه آغاز ولایت با امام علی علیه السلام است که منتهی می‌شود به مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف. همچنین توجه به خطبه فدکیه که اهل بیت(ع) نسبت به این خطبه اهتمام بیشتری داشتند و به فرزندانشان می‌آموختند این خطبه همتا و همسان خطبه‌های حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه  است و از نظر فصاحت و بلاغت بسیار فصیح و بلیغ و از نظر محتوا بسیار عالی و دارای مضامین والایی است
مدرس حوزه علمیه زمینه‌های الگو گیری از بانوی بانوان را بیان کردند و افزودند: با الگوگیری از دخت نبی مکرم اسلام، باید بندگی ما و عباداتمان افزایش پیدا کند. ایشان همچنان‌که به وظایف فردی خود پایبند بودند به مسئولیت‌های خانوادگی ملتزم بودند و به مسئولیت‌های اجتماعی نیز توجه داشتند.