کد مطلب: 115075 تعداد بازدید: ۲۰۶

نشست بصیرتی در مدرسه علمیه الزهرا(س) هیدج

سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۰۷:۰۱
امروز یکی از رسالت های مهم طلاب و روحانیون پاسخگویی به شبهات دینی و انقلابی است

تبیین هادی سیاسی شهرستان و استاد حوزه حجت الاسلام آقایاری در نشست بصیرتی حوزه علمیه الزهرا(س) هیدج

هادی سیاسی شهرستان و استاد حوزه حجت الاسلام آقایاری در نشست بصیرتی هفته‌‌ی بسیج حوزه علمیه الزهرا(س) هیدج بیان کرد امروز یکی از رسالت مهم طلاب پاسخگویی به شبهات دینی و انقلابی است.

به گزارش خبرنگار حوزه علمیه الزهرا(س) هیدج، در نشست بصیرتی که روز سه شنبه دوم آذر ماه و به‌ مناسبت هفته‌ی بسیج به صورت مجازی در پلتفرم قرار با سخنرانی استاد حوزه و هادی سیاسی برجسته شهرستان حجت‌الاسلام آقایاری برگزار شد، استاد آقایاری یکی از رسالت‌های اصلی و امروزی طلاب را پاسخگویی به شبهات دینی و انقلابی بیان کرد.

بنابراین گزارش حجت الاسلام آقایاری در ابتدا با بیان اینکه همواره از آغاز آفرینش، نیروی شیطان در صدد بسط گمراهی بوده است، عنوان کرد: همیشه در صراط مستقیم، ناملایمات شیطانی، سد راه بوده و هست و با پیدایش دین اسلام و نزول قرآن، در عصر ائمه‌ی معصومین(ع)، عصر غیبت و حتی با تشکیل انقلاب اسلامی شدت گرفته و دشمن و استکبار همواره می‌کشد با تمام قوا مانع حرکت به صراط مستقیم شود.

حجت الاسلام آقایاری با اشاره به اینکه، در طول تاریخ حیات انبیاء و اسلام عزیز، یکی از بزرگترین و کاری‌ترین حربه‌ی شیطان و دشمن برای رخنه‌ی فکری به بدنه‌ی اسلام و انقلاب، ایجاد شبهه بوده است، گفت: ایجاد شبهه‌های علمی و با بهره‌گیری از تسلط به فهوای قرآن کریم و به‌واسطه ی آیات متشابه از نخستین حربه‌های کافرین، برای نزول دادن مقام عصمت و عظمت اسلام بود که این سیر تا امروز هم، ادامه دارد.

هادی سیاسی، استاد آقایاری افزود: شبهه‌افکنی و رسوخ به اذهان مردم با ایجاد شبهات برای جلوگیری از طی مسیر اسلام، از ابزار دشمنان‌ ائمه‌ی معصومین(ع) و در دوران غیبت و پس از تشکیل انقلاب اسلامی همواره کانون توجه بوده است و این در حالیست که شبهه‌های مطرح شده، پوشالی و درون تهی هستند اما وقتی سطح آگاهی قشر عادی جامعه کم است، ظاهربینی و بی‌بصیرتی، عوامل رسوخ همین شبهات درون‌تهی، به اذهان و مایه‌ی گمراهی می‌شود.

وی یکی از اصلی‌رین و مهم‌ترین رسالت‌های امروزی طلاب را پاسخگویی به شبهات دینی و انقلابی عنوان کرده و ضمن اشاره به آثار گران‌بهایی که عالمان و بسیاری از محققان اسلامی در زمینه‌ی جمع‌آوری و پاسخ‌گویی به شبهات دینی و انقلابی تدوین و تالیف نموده‌اند، اظهارداشت: یکی از اولین پله‌های ورود به عرصه‌ی پاسخ‌گویی به شبهات، شناخت این شبهات و مطالعه‌ی پاسخ‌های آن‌ها در آثار تالیفی مربوط به این موضوع است و گام دوم، قرار گرفتن در معرض شبهات برای شنیدن صدای معاندین و معارضین می‌باشد.

استاد آقایاری تصریح کرد: شجاعت پاسخگويی به شبهات، بسی مهم‌تر از نوع پاسخ‌گویی است که شبهه‌کننده را دچار تزلزل می‌کند؛ چرا که معمولا شبهه‌کنندگان نیز این سوالات را شنیده‌اند و روی آن تفکر عمیق نکرده اند و از طرف دیگر پاسخ‌گویی به استدلال‌های علمی، نشان‌دهنده قوت پاسخ‌دهنده در تضعیف و رد شبهه است.

ایشان تاکید کرد: امروز طلاب باید مجهز به سلاح مطالعه و روشنگری باشند تا منجی اسلام و آرمان‌های انقلاب، از ضربات مهلک شبهه به اذهان عمومی و خاصه قشر خاکستری جامعه باشند که متاسفانه، با گسترش دسترسی به شبکه‌های مجازی، روز به روز افزایش پیدا کرده و طیف عظيمی از مردم را با خود همراه کرده است؛ به طوری که مردم نه تنها در بخش بزرگی نسبت به انقلاب اسلامی بلکه نسبت‌ به‌ اسلام هم، تغییر نگرش یافته‌اند و همین امر وظیفه‌ی ما را خطیر کرده است.

وی یکی از بهترین راهکارهای مناسب را، برای نیل به این مقصود، تشکیل گروه های مطالعاتی و شبکه‌ای برای گسترش حضور در فضای مجازی دانست و ابراز کرد: الحمدلله در شهرهای بزرگ، حوزه‌های علمیه قدم‌های خوبی در این زمينه برداشته‌اند اما هم‌چنان بسیار عقب هستیم و ما به عنوان اساتید می‌کوشیم جرقه‌های اولیه‌ی این جریان را در حوزه‌های علمیه شهرستان بزنیم و طلاب را برای ورود به این عرصه، از حمایت‌های علمی سرشار کنیم تا ان شاالله هر طلبه، یک روشنگر و پاسخ‌گوی عالم در برابر شبهات دین و انقلاب باشد.

گفتنی است در پایان معاون پژوهشی و فرهنگی حوزه برای تشکيل کارگروه‌های پاسخ‌گویی به شبهات به گفت‌وگو نشستند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد رونق بخشی به این مهم باشیم.