رسالتی که بر دوش هر طلبه است
یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۴۰:۳۷
نیاز سنجی مقدم بر نظرسنجی
خانم آرامنیا:
«بزرگترین رسالت یک حوزوی شناسایی نیاز بشر امروز و برنامهریزی جهت شکلدهی سمبلهای معرفت در بشریت است.»
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورالزهراء(سلام الله علیها)به مناسبت هفته بسیج، نشست بصیرتی با حضور سرکار خانم آرام نیا استاد حوزه و دانشگاه برگزار شد. در این نشست خانم آرامنیا ضمن گرامیداشت هفته بسیج بزرگترین درس از زندگی شهدا را، کسب معرفت دانست و آن را به طی کردن هفت شهر عشق تمثیل کرد و گفت: در کسب معرفت،انسان باید بالاترین شهر و مشهوریت را در پیشگاه خدای متعال داشته باشد چنانچه طلاب در وادیای قدم گذاشتند که هم خود باید در این شهر قدم بگذارند و هم دیگران را در قدم گذاشتن به این شهر ترغیب کنند.
ایشان در ادامه بیان داشتند: بزرگترین رسالت یک فرد حوزوی شناسایی نیاز بشر امروز و برنامهریزی جهت شکلدهی سمبلهای معرفت در بشریت است. یک صاحب نظر حوزوی وقتی وارد شهر معرفت میشود باید نیازسنجی کند نه نظرسنجی، چرا که جامعه و مردمان امروز در شبهات و فتنهها دست و پا می زنند، فتنهها جامعه را متلاشی میکنند و شبههها از درون، انسانها را از بین میبرند. لذا درهای معرفت الهی بسته شده و دنیا اکنون در دهکده جهانی زندگی میکند.
ایشان افزود: در دنیایی که ترور جسم و جان جایش را به ترور اندیشهها داده و ترور اندیشهها دنیای امروز را وارد دهکده کرده، جای تامل است که چرا بشر امروز راضی به اتراق در دهکده جهانی شده مگر انسان رو به رشد نیست چرا به قهقرا میرود و دست به ترور اندیشه و مکتب میزند؟!
ایشان شهید فخریزاده را یک مکتب عنوان کرد و اظهارداشت: شهید فخریزاده که یک مکتب است و در شهر معرفت قدم میزند چرا ترور میشود ؟!
خانم آرامنیا اذعان داشت: ظرفیت فکری بشر در دهکده جهانی نمیگنجد لذا انسانی که قرار است اقامت طولانی عاشقانه در دنیا داشته باشد با این وضع کنونی جهان نمیتوان او را برای اقامت طولانی در دنیا او را مجاب کرد. با همه پیشرفت تکنولوژیها، روان پریشی و آشفتگیهای زندگی بسیار است و انسان عمر 70 سال را هم زیاد میداند لذا انسان باید شهرنشین باشد و رشد طولی و کسب معرفت پیدا کند چیزی که گمشده بشر امروز است و به شدت با آن بیگانه است.
ایشان با اشاره به آیه "عند ربهم یرزقون" بیان داشت: شهدا لحظهلحظه این روزی را گرفته و در کوچه پس کوچههای زندگی معرفتی انسان، ساری و جاری میکنند شهید سلیمانیها و فخریزادهها رزقرسان معرفتی به جوامع هستند وصیتنامه شهدا مملو از معارف است که گاه با زبان ساده روستایی و با الفاظ ساده انسان را وارد شهر معرفت میکند.
ایشان در پایان اظهار امیدواری کرد که انشاالله روزی از همین حوزههای علمیه توریسم شهدا از حوزههای علمیه راهاندازی شده و شهر معرفتی شهدا با شکلگیری موزهها و سمبلهای معرفت در بشریت ایجاد گردد.
