نشست فصلی مدیران مدارس علمیه استان زنجان
دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۴۷:۳۷نشست فصلی مدیران مدارس علمیه استان زنجان برگزار شد
نشست فصلی مدیران مدارس علمیه استان زنجان با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان و معاونتهای مدیریت استان و کلیه مدیران مدارس علمیه در تاریخ ۲۴ آبانماه ۱۴۰۰ در موسسه آموزش عالی نورالزهراءزنجان جهت هماندیشی و بررسی روند امور مدارس علمیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان حجت الاسلام والمسلمین صادقی مدیر حوزه علمیه خواهران استان با اشاره به روایت مشهوری از تحف العقول تقویت باور و ایمان فعال را مهمترین وظیفه هر انسان آگاه دانست و افزود:
طبق روایت امام حسن عسگری(ع) ایمان و ارتباط با خدای متعال و سود رساندن به مردم، دو خصلت والا و با ارزش انسان است.
ریشه تمام گناهان غفلت است لذا با تقویت ایمان، عمل صالح هم خواهد آمد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان سنگربانی از مکتب امام صادق(ع) و تربیت طلاب را فضیلت خواند و ادامه دادند: در خصوص نفع ا و سودرسانی به دیگران جنبه ارتباط با مردم است و تفاوتی میان زن و مرد نیست و این منفعت گاهی مادی و گاهی معنوی و گاهی آبرویی است. رفع اختلاف بین چند نفر، واسطهگری در ازدواج و ... از مصادیق آن است. حل مشکل خواهر و برادر دینی گاهی بالاتر از طواف مستحبی است.
خدمت در حوزههای علمیه لطف و فضیلت ویژهای است که به خادمین مدارس علمیه عنایت شده است از جمله مصادیق "نفاع" بودن انسان است.
وی با گرامیداشت سالروز رحلت عالم ربانی علامه طباطبایی (ره) رویکرد ایشان در تفسیر ارزشمند المیزان پاسخگویی به شبهات بیان کرد و گفت: اولین منبع و آخرین منبع مکتوب که برای طلاب فصل الخطاب است المیزان است. المیزان جامع عقل و آیات و روایات است یعنی عصارهای از آیات و روایات رو را میتوان در کتاب ارزشمند المیزان نوشته علامه طباطبایی(ره) یافت. شهید مطهری در خصوص این مسئله بارها مطرح کرده بود که من هر مسئله دینیای را که مطرح میکنم، سر نخ آن را در المیزان یافته ام. صد سال بعد قدر این تفسیر شناخته خواهد شد.
همچنین در این نشست کارشناس مسائل دینی و عقیدتی در جمع مدیران حاضر شد و جریانات و فرقههای مختلف فعال را برشمردند و ادامه دادند: در فضای پست مدرنیسم عرفانهای کاذب با استفاده از سطحینگری در جامعه و عدم پاسخگویی قشر دانشمند و اندیشمند نسبت به شبهات موجود در جامعه رشد و نمو میکنند.
وی افزود: آسیبهای اجتماعی در جامعه و عمیق شدن آن زمینه گرایش افراد آسیبدیده و در معرض آسیب ظرفیتهای غالب برای گرایش به فرقههای نو ظهور هستند.
گفتنی است در این نشست معاونین و مدیران حاضر در نشست گزارش اقدامات و نتایج جلسات را ارائه و پاسخ سوالات خود را از کارشناسان مربوطه دریافت کردند.