برگزاری مراسم میلاد فرخنده پیامبر(ص) و امام جعفر صادق(ع)
چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۷:۱۴
ویژه برنامه جشن ولادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله و سلم) و
امام جعفر صادق(علیه السلام)
به مناسبت ولادت پیامبر اکرم (صلیاللهعلیه و آله و سلم) و امام جعفرصادق(علیه السلام) در مدرسه علمیه خدیجه کبری (علیها السلام) مراسمی با سخنرانی مدیریت محترم مدرسه سرکار خانم علمیفرد و مولودیخوانی سرکار خانم خدابندهلو برگزار گردید.
سرکار خانم علمیفرد در ابتدا به جایگاه پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) در قرآن اشاره کرده و افزودند:
پیامبر (ص) رحمهٌ للعالمین و رابط بین ما و خداوند است به همین دلیل بخش عمدهای از آیات قرآن در مورد پیامبر (ص) و معرفی ایشان است مثل آیه (اطیعوا الله و اطیعوا الرسول). این آیه به این نکته اشاره دارد که اطاعت از رسول خدا به منزله اطاعت از خداوند می باشد.
ایشان در ادامه به بیان آثار صلوات پرداختند از جمله آنها: 1. موجب بخشیده شدن گناهان، 2. بر آورده شدن حاجات، 3. ازدیاد مال، 4. سنگین بودن وزنه صلوات.
مدیریت محترم در پایان به بیان شرح اصول زندگانی پیامبر (ص) اشاره کردند که از جمله آنها:
1. روش تربیتی: ایشان در زمانی مبعوث شدند که همه در جهالت و ظلمات کامل بودند ولی چون اهل عمل بودند توانستند دیگران را هدایت کنند و جامعه جزیرهالعرب را از منجلاب بربریت به متمدنترین جامعه در زمان خود تبدیل کنند. پس ما هم در زندگی ابتدا باید خودمان اهل عمل باشیم تا بتوانیم یک فرد تأثیرگذار در زندگی اجتماعی و فردی شمرده شویم.
2. صبر: از اوصاف پیامبر (ص) صبر جمیل است؛ یعنی در کنار صبر، شکر هم به جا می آوردن و گلایهای نداشتن
واژه صبر در قرآن همراه با کلماتی همچون عمل صالح، شکر، توکل، نماز، همراهی با حق، مقابله با هوای نفس، احترام به دیگران آمده است. پس ما نیز باید در زندگی صبور باشیم به خصوص صبر در برابر بد اخلاقی همسر، در تربیت فرزندان، در مقابل خواهشهای نفسانی و در مقابل مشکلات که همه از اصول زندگی هستند.
3. محبت: پیامبر (ص) با وجود تمام آزار و اذیتها از سوی مردم مکه، بعد از فتح مکه همه را بخشیدند و با آنها با محبت رفتارکردند؛ پس ما هم باید ایشان را الگو قرار دهیم و با همه با محبت رفتار کنیم چرا که انسان در هر سن و سالی نیاز به محبت دارد.
پیامبر (ص) میفرمایند: به فرزندان خود محبت کنید تا به شما محبت کنند زیرا در روایت آمده است بین هر بوسه به فرزند با بوسه دیگر، 500 سال (از نظر ثواب) فاصله است.
