کد مطلب: 110910 تعداد بازدید: ۲۰۸

گرامیداشت واقعه عاشورا

دوشنبه ۸ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۲۴:۰۸
به مناسبت گرامیداشت واقعه عاشورا، به مدت سه روز مراسمی در حوزه علمیه خدیجه کبری (علیهاالسلام) برگزار شد. در این مراسم حجت­‌الاسلام بازدار به سخنرانی پرداختند.

 

به مناسبت گرامیداشت واقعه عاشورا، به مدت سه روز مراسمی در حوزه علمیه خدیجه کبری (علیهاالسلام) برگزار شد. در این مراسم حجت­‌الاسلام بازدار به سخنرانی پرداختند.

ایشان در اولین روز جلسه فرمودند:

در قضیه کرونا و برپایی مجلس اباعبدالله‌­الحسین (علیه‌­السلام) دو نوع دیدگاه داریم: عده‌­ای می‌گویند در این شرایط برای حفظ جان مردم نباید مجالس برگزار شود؛ و عده­‌ای دیگر هم برخلاف این نظر اعا دارند کرونا در مجلس امام کسی را مریض نمی­‌کند.

ایشان در ادامه مثال­‌هایی برای حضار زدند در خصوص اصل بیماری که خود ائمه و پیامبران الهی هم به آن مبتلا شدند و بعدا بهبود پیدا کردند. و نباید در هر دو طرف ادعا، افراط و تفریط کنیم.

ایشان در ادامه سخنانشان به زاویه­‌ای دیگر از این بیماری پرداختند و فرمودند که انسان ادعای قدر و تکبر دارد ولی زورش به 4 گرم وزن این ویروس نمی‌­رسد!

ایشان در روز دوم به موضوع خون‌خواهی پرداختند. در قرآن آیه‌­ای است که هیچ‌کس حق ندارد کسی را بکشد و اگر کسی را کشت، صاحب خون اجازه دارد که قصاص کند. در خصوص امام حسین (علیه­السلام) هم صاحب خون، خود خدا است به همین دلیل حضرت معروف به ثارالله هستند.

جرم­‌ها انواع مختلفی دارند؛ گاهی اثرش شخصی است و گاهی اثر آن جامعه را درگیر می­‌کند. مثل بی­‌حجابی و بی­‌عفتی که جامعه را دچار فساد می­ک‌ند. نمونه تاریخی آن هم آندلس است.

ایشان در ادامه به بحث فضای مجازی و انتشار مطالب کذب در آن پرداختند و خاطر نشان کردند که اگر مطلبی را شنیدیم بدون تفحص و یقین به درستی آن نباید منتشر کنیم و برای پاسخ به سوالاتمان باید به متخصص آن رجوع کنیم.

ایشان به به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کردند و گفتند اگر به این کار اهتمام نداشته باشیم، روزی می‌­رسد که در جامعه از خوبی نهی می­‌شود.

و در پایان به اهمیت زمان­‌شناسی اشاره کردند و گفتند: بعضی از زنان در واقعه عاشورا همسرانشان را برای حضور در کنار اباعبدالله تشویق کردند،  عده‌­ای هم منصرف.

ایشان در روز آخر سخنرانی خود نیز در خصوص بیماری کرونا صحبت کردند که قبل از این بیماری، مرگ و میر بود ولی تدریجی بود و ما به آن توجه نمی­‌کردیم. بعد از کرونا «به من چه و به تو چه» نداریم و همه چیز به هم ربط دارد.

ایشان در ادامه به حکمرانی سیستم واحد جهانی اشاره کردند که آن‌ها می‌گویند همه باید آنچه را من می‌گویم عمل کنند حتی اگر اعتقادی ندارید؛ مثل سازمان ملل، سازمان جهانی بهداشت.

ایشان در ادامه به مقوله فساد در جوامع به وسیله ابزار هوشمندی چون تلفن همراه و اینترنت و ... پرداختند.

زندگی­‌های بسیاری با همین قضیه از هم پاشید، کودکان ما دچار بلوغ زودرس شدند، و با فیلم‌­ها و گوشی­‌ها به انحراف و فساد کشیده شدند و حتی مرتکب جنایت علیه خانواده خود شدند. پس پدر و مادر باید از خوراک فکری که به فرزندانشان می‌دهند مطمئن باشند.       

در پایان سخنرانی در این سه روز، مداح و ذاکر اهل بیت علیه‌السلام به مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت پرداختند.