اکنون تمام رسانه های معاند از تمام ظرفیتهای موجود استفاده میکنند تا شور انتخاباتی را کم کنند
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۸:۵۹

«اکنون تمام رسانه های معاند از تمام ظرفیتهای موجود استفاده میکنند تا شور انتخاباتی را کم کنند»
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نورالزهرا(س) نشست بصیرتی ویژه مبلغین این موسسه با موضوع جذب و مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح با سخنرانی دکتر عباس راشاد، برگزارشد.
ایشان اظهار داشتند: به جرئت میتوان گفت که انتخابات امسال یکی از پیچیده ترین مواردیست که نظام جمهوری اسلامی درگیر است حساسیت این بوده است که جریان رغیب نظام اسلامی از روزی که جمهوری اسلامی پیروز شد ابتدا به صورت خزنده در غالب نهضت آزادی و در غالب دولت بنی صدر و بعد در غالب دولتهایی که به نحوی تفکر غرب گرایی را به عنوان محور تفکر خود قلمداد میکردند و همیشه به دنبال درگیری و تضعیف و براندازی بوده اند.
ایشان افزودند: حوادث سال 76 و سال 68 و سال 88 و اتفاقات مربوط به قیمت بنزین در سال 98، موید این قضیه است و الان با یک پدیده ی بسیار پیچیده ای مواجه هستیم و آن این است که این مجموعه که مجموعه بسیار قدرتمندی و در بخشی از ارکان حضور داشتند الان خودشان را در معرض خطر میبینند احساس میکنند احتمال دارد 42 سالی که در صحنه سیاسی اقتصادی فرهنگی و اجتماعی حضور داشتند به یکباره حذف شوند و حذف از صحنه های سیاسی ساده تر از دیگر زمینه هاست و طبعا احتمال دارد قاعده ی بازی را به هم بریزند.
آقای راشاد گفتند: یعنی الان ما با یک انتخاباتی رودرو هستیم که ظاهرا چند نفری از طریق شورای نگهبان تایید شدند و قرار است که رقابت بکنند و اکنون تمام رسانه های معاند از تمام ظرفیتهای موجود استفاده میکنند تا شور انتخاباتی را کم کنند حتی از طریق شایعه پراکنی و آلوده کردن فضای جامعه از این طریق در صدد رسیدن به اهداف خود هستند مانند شایعه ای که اخیرا برسر زبانها انداخته اند (بنزین 20هزار تومان خواهد شد) و یا به یکباره مشنویم که فردی در داخل قوه قضائیه اعلام کرده است که اینستاگرام باید فیلتر بشود و یا مثلا مواجه شدن با قطعی آب و برق و...که وزیر نیرو یا در جلسات کارشناسی حضور پیدا نمیکند و یا حضور جدی ندارد و در جواب سوالات میگوید بررسی میشود...
چکار باید کرد که این ترفندها کارگر نیفتد و تلاش معاندین بعداز این شدت خواهد گرفت. چه بسا برنامه هایی که در دست دارند برای کم کردن شور انتخابات .
ایشان در ادامه افزودند: موضوع رجل سیاسی بودن(چه زن و چه مرد) کاندیداها که یکی از قوانین موجود در جهت احراز صلاحیت شورای نگهبان است و موجب رد صلاحیت شدن بعض از کاندیداها شده تعریف خاص خود را دارد ، رجال سیاسی و مذهبی بودن از نظر شورا ی نگهبان کیست؟ کسی که عکس العمل مستمر نسبت به حوادث سیاسی و اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی دارد و در تمامی موارد نظردهی میکند و درباره ی تمامی مسائل و اتفاقات چه مثبت وچه منفی اظهار نظر میکند نسبت به دولت آینده و چه بسا که خودش میخواهد تشکیل بدهد نظر دارد. به قیمت اجناس، بودجه سال، و ... نظردهی دارد،بنابراین با آگاهی از این شرایط میبینیم که از 250 کاندید حتی 10نفر هم دارای شرایط نیستند و در مورد قضایای روز و تحولات سیاسی و اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی حتی یک نظر هم از این افراد دیده نشده است. بنابراین شورای نگهبان در رد صلاحیت ها با قانون عمل کرده است.