دوره فعلی انتخاباتی ریاست جمهوری، دوره ویژهای است
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۰۰:۲۱نشست ویژه مدیران در خصوص مسائل انتخاباتی به صورت مجازی در تاریخ یازدهم خرداد 1400 با حضور کلیه مدیران مدارس علمیه برگزار شد.
در این نشست حجت اسلام و المسلمین صادقی مدیر حوزه علمیه خواهران استان به تبیین ظرفیت ها و مشکلات مردم پرداخت و افزود: دوره فعلی انتخاباتی ریاست جمهوری، دوره ویژهای است. ما در چله دوم انقلاب قرار گرفتیم. رهنمودهای ارزشمند امام خامنهای(مدظلهالعالی) و بیانیهی گام دوم انقلاب در این برهه بسیار کارگشاست. تجربههای فراوانی که در این مدت داریم باید به درستی تبیین شوند تا بتوانیم زمینه بصیرت افزایی مردم را ایجاد کنیم.
مشکلات معیشتی به وجود آمده موجب ناراحتی مردم شده است. گرچه تحریم، علت برخی از مشکلات است اما بیتدبیریها و سوءمدیریتها نیز موجب مشکلات میشود. انسان واقعا تاسف میخورد که ایران با این همه توانمندی و این همه ظرفیت و پتانسیل چرا اینهمه مشکلات دارد و مردم در مضیقه مالی هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تلاش برای ترغیب مردم جهت مشارکت حداکثری در انتخابات اخیر را از وظایف حوزویان دانست و ادامه داد: اگر با نگاه دینی نگاه کنیم، شرکت کردن در انتخابات سبب تقویت نظام جمهوری اسلامی میشود و تقویت نظام جمهوری اسلامی از واجبات است. اگر مشارکت مردم در انتخابات کم شود، نظام با چالش مواجه میشود؛ گرچه علت مشارکت کم، سوءمدیریت و نارضایتی مردم از دولت است.
اگر با نگاه دینی هم نگاه نکنیم و صرفا نگاه ملی داشته باشیم، باز شرکت در انتخابات لازم است؛ زیرا رأی مردم پشتوانه محکم برای حاکمیت ملّی است. پایگاه مردمی دولت در حل کردن مناسبات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی اثرگذار است. مشارکت حداکثری سبب میشود دولتی با پشتوانه خوب مردم هم در داخل بتواند به مردم و ملت ایران خدمت کند و هم با پشتوانه خوب مردمی در ارتباط با کشورهای دیگر تعامل و ارتباط داشته باشد و از این راه زمینه پیشرفت و آسایش و آبادانی کشور را فراهم سازد.
* وظایف مدیران و کادر مدارس علمیه در انتخابات
ایشان به ضرورت بیان شاخصهای انتخاب اصلح، ادامه برگزاری نشستهای بصیرتی در مدارس علمیه را تاکید و تصریح کردند: حوزههای علمیه به عنوان بانیان اصلی انقلاب اسلامی و به فرموده رهبر معظم انقلاب «مادر نظام»، همواره از تمام نیروها و جریانهای معتقد و ملتزم به ارزشهای آن حمایت کردهاند و خود را منحصر به شخص، دسته یا گروهی خاص نکرده و نخواهند کرد.
بر این اساس لازم است مدیران و مسئولان ستادی و مدارس علمیه خواهران از ورود به دستهبندیهایِ له یا علیه اشخاص و احزاب، خودداری و ضمن اجتناب از تبلیغات فردی یا گروهی توسط طلاب، اساتید و کادر در محیط مدارس علمیه و یا دعوت از افرادی با گرایشهای خاص، از اختصاص فضا و امکانات حوزههای علمیه به تبلیغات انتخاباتی اشخاص و گروهها به شدت پرهیز نمایند و در صورت تبلیغ فرد خاص، همه کاندیداها باید بتوانند جلسه برگزار کنند.
در این نشست مدیران نیز ضمن ارائه نقطه نظرات خود اقدامات و برنامههایی مدارس علمیه را جهت بصیرتافزایی طلاب، دانش آموختگان، اساتید و مبلغات را تشریح کردند.