مدرسه علمیه الزهرا(س) برگزار کرد
جشن میلاد پربرکت حضرت زهرا سلام الله علیها
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۸:۴۸
روز چهارشنبه 15بهمن ماه به مناسبت میلاد پربرکت حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار گردید.
این جلسه با سخنرانی سرکارخانم صالحی از اساتید این مدرسه آغاز گردید.
سرکار خانم صالحی به ابعاد شخصیتی حضرت زهرا "س" پرداخته و فرمودند : انسان از دو بعد جسمانی و روحانی آفریده شده است ، همان طور که کمبود برخی عناصر در جسم انسان اورا از تعادل خارج می کند روح آدمی هم اگر با کمبودهایی مواجه باشد آرامش و ثبات و تعادل روانی خود را از دست می دهد . پس باید به مداوای هر دو بعد پرداخت و برقراری ارتباط با خدا و ائمه اطهار علیهم السلام و در رأس آن ارتباط با وجود نازنین حضرت زهرا "س"درمان دردهای روحی انسان می باشد .
ایشان در ادامه افزودند : لقب ام ابیها یک لقب تشریفاتی نیست بلکه به دلیل ارتباط خاص و قوی ایشان با عالم وحی وخداوند تبارک و تعالی یک لقب واقعی می باشد. زمانیکه برحضرت محمد "ص" آیه تطهیر نازل و باعث دگر گونی احوالات پیامبر "ص" شد، به محضر حضرت زهرا "س"شرفیاب و فرمودند :اجد فی بدنی ضعفا .....ایشان درجواب فرمودند :اعیذک بالله یا ابتاه من الضعف ..... این جریان ارتباط قوی حضرت با وحی رابیان می کند.
آیت الله بهاء الدینی از لقب ام ابیها به لقب تربیتی پدرکه لقب خاصی است تعبیر می کند این استاد حوزه به این نکته اشاره کردند: ام المومنین یعنی مادر تمام کسانی که در این دنیا ایمان آورده اند ،ایشان مدال اهل ایمان هستند در روایتی می فرمایند: هر کسی که قبل از بلوغ بمیرد چه در باطن مادر باشد چه سقط شود و یا بعد از به دنیا آمدن از دنیا برود پرورش او در قیامت به حضرت زهرا "س" سپرده می شود که مادر اخروی نام دارد.
شبهه ای درمیان مردم وجود دارد اینکه حضرت به قدری بلند گریه میکردندکه صدای ایشان را نامحرم شنیده یا اینکه موجبات آزار و اذیت مردمان مدینه را فراهم میکردند در جواب به این شبهه باید گفت همان گونه که کسوف شده یاآسمان ابری می شود و تاریکی به وجود می آید اما نور خورشید ازبین نرفته و ازپشت آن حجاب ها باز تلالو کرده و فیض می رساند دقیقا وجود ایشان نیز همانگونه است آن چنان که روح حضرت از شهادت پدر مکدر بود اهالی مدینه هم از حزن ایشان متاثر شده و اذیت می شدند نه اینکه صدای گریه ایشان آزار دهنده باشد .
در پایان ایشان به چگونگی الگو گیری از زندگی بانوی نور پرداخته و اینگونه ادامه دادند: زمانیکه احساس افسردگی و ناراحتی می کنیم در واقع دچار کمبود و فقر فاطمی شده ایم و باید این نقص را در خود برطرف کنیم تا به تعادل برسیم که در صورت برقرار نکردن تعادل ، هم زندگی خود و هم زندگی دیگران را به هم خواهیم ریخت .