کد مطلب: 103464 تعداد بازدید: ۳۶۳

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان خبر داد

برگزاری جلسه اختتامیه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی (ره) در استان

سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۰۶:۳۸
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران از برگزاری جلسه اختتامیه چهارمین جشنواره استانی علامه حلی (ره) در استان زنجان در روز 21 بهمن ماه در سالن جلسات حوزه علمیه خواهران خبر دارد.

به گفته معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران، جلسه اختتامیه چهارمین جشنواره علامه حلی (ره) در استان زنجان به منظور تجلیل از برگزیدگان استانی  با حضور نماینده ولی  فقیه و امام جمعه زنجان آیت الله خاتمی و مدیران حوزه علمیه خواهران و برادران در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران استان به خاطر محدودیت های کرونا و رعایت مسایل بهداشتی با حضور حداقلی مدیران و معاونین پژوهش و طلاب پژوهشگر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین صادقی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان، ضرورت  تلاش بیشتر بانوان در عرصه  پژوهش  را  مطابق آیات شریفه قرآن کریم تبیین کردند و افزودند: قرآن کریم به نوشته قسم می خورد و می فرماید:(ن و القلم و مایسطرون) همچنین یکی از نعمتهای الهی را «بیان» ذکر می کند: (علمه البیان)
استاد حوزه علمیه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های علمیه را پژوهش دانستند و  ادامه دادند:با اینکه کارهای خوبی در عرصه علم و پژوهش صورت گرفته است؛ لکن کافی نیست؛ زیرا امروزه موضوعات زیادی نیاز به تبیین دارد؛ شبهات زیادی طرح می شود که باید پاسخ داده شود. از این رو، انتظار می رود حوزه های علمیه با بهره گیری از توان خوب در این عرصه بیشتر وارد شوند
ایشان با اشاره به گام دوم انقلاب،  توجه به  جایگاه حوزه های علمیه و ارتباط آن با علم و پژوهش را خواستار شدند و تصریح کردند:  مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، به علم و پژوهش و نیز اخلاق و معنویت توصیه می کنند که یکی از مهم ترین مخاطب این بخش، حوزه های علمیه هستند.
در این برنامه آثار 9 نفر از پژوهشگران حوزه علمیه خواهران و 2 اثر از آثار پژوهشگران حوزه علمیه برادران به مرحله کشوری ارسال شد که در این برنامه از ایشان تقدیر به عمل آمد.
در ادامه این جلسه، آغاز فراخوان سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) کشوری به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه‌های علمیه، با موضوع «حوزه و جامعه ؛ گذشته، حال، آینده» به عنوان بخش ویژه جشنواره سیزدهم تعیین شد. اعلام شد.
گفتنی است؛
آثار ثبت‌نام شده هر استان، ابتدا در دبیرخانه‌های مدرسه‌ای جشنواره  بررسی شده و سپس، آثار برتر هر مدرسه ضمن تجلیل در همان مدرسه، جهت رقابت استانی به دبیرخانه‌های جشنواره در مراکز استان‌ها ارسال می‌شود. آثار برگزیده مرحله استانی نیز ضمن تجلیل در مراسم اختتامیه جشنواره در همان استان، جهت رقابت کشوری به دبیرخانه مرکزی جشنواره در قم ارسال می‌شوند.